Здравейте ! Имам проблем с оборотите на газ , газова - Ловато , кола - Голф 2 1.6 бензин. Та проблема е следния : - сутрин на стидено , си пали без проблем , държи си обороти перфектно . обаче след известно време , принапускането на стрелката на t' от белия сектор до установяването на нормална температура , оборотите рязко падат и дори гасне.това го прави често но не винаги. барнах малко оборотите на ПХ , отпуснах малко газ от тройника - пак същото.
този проблем се появи от както застудя иначе при топло време никъв проблем. та моля за съвет.
гасне при загравяне на двигателя
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте!
значи нещата се оправиха с регулиране на сместа обаче се появи проблем . т.е. близо седмица вървеше добре но вчера и днес дори , трудно пали на газ , държи високи обороти 1000 - 1200 об . и забелязах също че като напрая ляв завой оборотите се увеличават а като направя десен - се намаляват .
та проблема опира до мембрани или какво ? признавам си жестока експлоатация са видели - в студено време съм палил на газ
значи нещата се оправиха с регулиране на сместа обаче се появи проблем . т.е. близо седмица вървеше добре но вчера и днес дори , трудно пали на газ , държи високи обороти 1000 - 1200 об . и забелязах също че като напрая ляв завой оборотите се увеличават а като направя десен - се намаляват .
та проблема опира до мембрани или какво ? признавам си жестока експлоатация са видели - в студено време съм палил на газ
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
на бензин оборотите са ок - 900- 950.
а мембраните са около 45000км, но със старт на газ през студеното време.
тръбопровода на въздушния филтър съм го извадил и съм го обърнал по посока на движението, като я пусна по инерция вече не гасне ( след направеното регулирането на сместа ) но пък оборотите не падат под 1200, както беше преди.
а мембраните са около 45000км, но със старт на газ през студеното време.
тръбопровода на въздушния филтър съм го извадил и съм го обърнал по посока на движението, като я пусна по инерция вече не гасне ( след направеното регулирането на сместа ) но пък оборотите не падат под 1200, както беше преди.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”