доволен сам от сервиз за газово в варна

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
константин димитров
Автомобил:
Двигател:

доволен сам от сервиз за газово в варна

Мнениеот константин димитров » Вто 09 окт 2007 12:22

доволен сам от едно мом4е в варна бях писал много по проблема си с газовото,колата гарме6е не варве6е и тнт.но мом4ето ми отстрани проблема махна една дранкулка и колата стана с обикновенан газова тая дранкулка в сервиза сре6ту метро в омега газ даже не разбрах 4е сам имал проблем с тая дранкулка-даже ми ка4и колата на газ анализатора и излизаики от сервиза гармя все едно има6 воина наоколо-та малистор4ето се намирастара гара нагорее посока околовраснотои преди да се излезе горе на булеварда се завива в ляво преди блоковете и после о6те 2 пати в ляво и сте там един зелен гараж пи4а се казвайеко ама сам му загубил телефона 6те го намеря и 6те гу пусна в форума -0887420173 ЖЕЧО

Потребителски аватар
Mike665667
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mike665667 » Пет 21 дек 2007 1:18

Ако използваш точки и запетайки постът ти ще изглежда много по-добре.
А ако вземеш да напишеш и адреса на майстора вместо "нагоре,надолу,наляво,надясно" цена няма да имаш.
Ако имаш желание можеш да използваш тази карта.

константин димитров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот константин димитров » Чет 27 дек 2007 19:38

сажелявам 4е сам у4ил до 3 клас:)))) сага за маистора намира са до терснаб и телфона му е 0887420173 жечо .касмет.за хора от форума има намаления.намира се под филбото като влиза6 в варна от езерово се пада в ляво касмет и аз не сам родом от варна

Върни се в “Автогазови уредби”