АГУ за Пасат Б5
АГУ за Пасат Б5
От скоро имам Пасат Б5 (според тук ъсществуващите критерии), бензин, 1.8, без турбокомпресор, технически мотора е добре, но ми се иска да му сложа газ, досега съм карал само на газ и сега като отида да го зареждам ми става лошо. Интересува ме някой слагал ли е АГУ на такъв Пасат, как се държи колата с газово, какво газово да сложа(инжекцион или обикновено), какъв е разхода, има ли някакви проблеми след монтажа и какви. Мотора е с метални колектори, знам, че това е от значение. Ще съм благодарен на всяка информация, защото не знам почти нищо за тази кола. 

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
20 клапанния двигател ли е?
Защото те хубаво са с метални колектори , но имат едни пластмасови клапи вътре в смукателния колектор , които скъсяват пътя на входящия въздух при по-високи обороти...
Не е проблем да се сложи обикновена уредба , но на едно Ауди с такъв двигател се наложи да му свалям главата поради засмукани покрай клапаните парченца пластмаса. За късмет нямаше ударили клапани...
Защото те хубаво са с метални колектори , но имат едни пластмасови клапи вътре в смукателния колектор , които скъсяват пътя на входящия въздух при по-високи обороти...
Не е проблем да се сложи обикновена уредба , но на едно Ауди с такъв двигател се наложи да му свалям главата поради засмукани покрай клапаните парченца пластмаса. За късмет нямаше ударили клапани...
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”