Здравеите колеги нов съм във този форум .
От скоро съм собственик на този голф и искам да го газифицирам понеже на бензин ми излиза скъпичко да го карам.
Казаха ми ,че обикновенно газово няма да стане за тази кола или ако стане няма да се държи добре понеже е пълна изжекция .
Затова решик да сложа Газов Инжекцион и искам да се посаветвам със безпристрастни маистори. Какв амарка ще ми препоръчат и на какво да обърна внимание за да нямам проблеми в последствие .
Брат ми ще си слага също Г.И на Ситроен Берлинго ... и са му предложили някакъв Български Г.И (по точно асемблиран в БГ иначе частите са внос )
предполагам че става дума за БСМ. Как мислите ако сложа такъв Г.И какво мога да очаквам от колата ми : спад на мощноста ? разход 1:1 бензин или колко по голям ? проблеми в някои области на двигателя ?
Всякакви коментари ще са ми от полза.
Не съм мн навътре в техническата част на двигателя.
Благодаря предварително.
Газов инжекцион за Голф 3 ГТ 2.0 115к.с
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
тартаринито не ти ли прави магарии между 3000 и 3500 оборота ?Mamaligar написа:аз съм със 3-ка 2.0 115 к.с. имам италянски Г.И. тартарини и съм адски доволен, последно като го засичах ми гори 12 на 100. гори 1:1. според мен не си слагаи български.
щото на един приятел така си прави някъв резонанс (незнам как да го обясня) и му казали, че така били този модел на тартарини
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
Колега аз съм с Венто GT 2Е, сам си сложих обикновена газова преди 4 години и съм Супер доволен! До сега грам проблем не ми е дала!
BRC 100 KWT. 12/100 градско и 8,5/100 извънградско, като имам доста "тежък крак".
Може и газов инжекцион, но не знам оправдано ли е като с нормална газова няма проблеми. Преди седмица си купих Бора и ще слагам газова инжекция!
BRC 100 KWT. 12/100 градско и 8,5/100 извънградско, като имам доста "тежък крак".
Може и газов инжекцион, но не знам оправдано ли е като с нормална газова няма проблеми. Преди седмица си купих Бора и ще слагам газова инжекция!
Върни се в “Автогазови уредби”