Здравейте,
от известен период мисля да поставя газов инжекцион БРЦ на колата ми - Сеат Кордоба ADL 1.8 16в от '96г. Отидох при представителите на фирмата за Пловдив и помолих за консултация и оферта, при което получих отговор, че на моят автомобил не може да бъде поставена такава уредба, а само обикновенна. Въпросът ми е, има ли някой от Вас идея защо не може? На мен на ми отговориха в сервиза, а обикновенна газ не ми се слага.
газова инжекция - не става?
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
На BRC не са им много сполучливи ижекционите и можеби да знаели че на твоята кола няма да трагне като хората уредбата и затова са ти казали така. виж за други марки уредби ако искаш пропан бутан и българската ще ти свърши работа е няма да работи готино като на бензин ама ще върши работа.
А за газов инжекцион на моно да ще стане самоче аз незнам някои да се е занимавал за длага такава уредба иначе на теория няма проблем
А за газов инжекцион на моно да ще стане самоче аз незнам някои да се е занимавал за длага такава уредба иначе на теория няма проблем
- spirof
- Автомобил: Audi A4 B5
- Двигател: ADR 1998
- Контакти:
кои са представтелите на BRC за Пловдив!!!???
провери в сервиза за газови уредби срещу новата сграда на Пловдивския университет-там работят много добре
официанлия вносител на Renzo-Landi,Таньо Видев последно време е в Пловдив-има нова по евтина версия на газовия инжекцион-сервиза е на Карловско шосе
от друга страна какво те притеснява обикновената газова уредба?
провери в сервиза за газови уредби срещу новата сграда на Пловдивския университет-там работят много добре
официанлия вносител на Renzo-Landi,Таньо Видев последно време е в Пловдив-има нова по евтина версия на газовия инжекцион-сервиза е на Карловско шосе
от друга страна какво те притеснява обикновената газова уредба?
Споменавам метана защото една уредба на пропан бутан никога не е много прецизна за настройка и почти винаги тръгва. докаро при метана не е точно така. и първо на българската можеш да видиш колко много диаметри на дюзи предлагат за различните двигатели, това го няма на никоя друга уредба и говори за проблем със софтуера. Същия проблем излиза на лице кагатро поставиш уредбата на двигател със система на впръскване fullgrup като 2Е и се получават само проблеми, колата гасне понякога ту харчи много ту не върви двигатела притриса и т.н. И както казах тези проблеми си проличават за метан докато за пропан бутан тя тръгва но за мен лично щом уредбата има проблеми на метан значи има още какво да се желае от към произодителя.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
БСМ благодарение на дадената им от мене обратна връзка отстраниха (надвам се при всички) един от основните проблеми с фулгруп-минаването на газ цилиндър по цилиндър-което гаси фулгрупа.
другото което промениха при мене във фърмуера е че има вече чекбокс за фулгруп-при него 4те дюзи почват да бачкат 2х2 вместо 4 заедно. съчетано с дюзи 4мм. се получи съвсем приятно укротяване на празния ход. и намаляване на тропането също...
мисля да си поиграя с 3.5мм. но не ми остава време. с 4мм. саморегулирането се опъва и казва че са големи.
за метан не знам-аз принципно и от газ нищо не отбирам но ако не даваш обратна връзка за един продукт-той няма да се промени наникъде.
ако имаш конкретни оплаквания от тях-защо не им кажеш?
това е сладкото на местното производство-ние сме тия които могат да го направят перфектно.
я се пробвай да идеш до БРЦ да си оправят чиповете?
другото което промениха при мене във фърмуера е че има вече чекбокс за фулгруп-при него 4те дюзи почват да бачкат 2х2 вместо 4 заедно. съчетано с дюзи 4мм. се получи съвсем приятно укротяване на празния ход. и намаляване на тропането също...

мисля да си поиграя с 3.5мм. но не ми остава време. с 4мм. саморегулирането се опъва и казва че са големи.
за метан не знам-аз принципно и от газ нищо не отбирам но ако не даваш обратна връзка за един продукт-той няма да се промени наникъде.
ако имаш конкретни оплаквания от тях-защо не им кажеш?
това е сладкото на местното производство-ние сме тия които могат да го направят перфектно.
я се пробвай да идеш до БРЦ да си оправят чиповете?