Пълен комплект АГУ-какви части включва?
Пълен комплект АГУ-какви части включва?
Здравейте,искам да попитам какви части и детайли съдържа пълния комплект АГУ който ми е необходим,от бутилката до скобите,ориентировъчна цена и евентуално без кои части може да мина
Колата е Голф 3 1,6 Ми и съм решил сам да си събера и тествам газовото и само майстора да ми го монтира

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Бутилка с чаркалаците си, кабели няколко метра, копче за превключване, маркучи за охлаждане на изпарителя, изпарител, реле за компа (зависи от колата), тръби от бутилката до изпарителя, пълнител и тръби до него.
Цялата галимация от тези неща + труда за 390 лв може да си сложиш италиански изпарител STARGAS . Всичко ще е ново + 1 год гаранция.
Ти си смятай дали ще събираш или накуп да ти го направят за 390 лв
Цялата галимация от тези неща + труда за 390 лв може да си сложиш италиански изпарител STARGAS . Всичко ще е ново + 1 год гаранция.
Ти си смятай дали ще събираш или накуп да ти го направят за 390 лв
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Миленко написа:Благодаря за информацията,ама къде слагат ново газово за 390 лв?На няколко места ми искаха 350 лв за втора употреба и аз затова се почудих дали да не си го събера сам,понеже из обявите АГУ-тата вървят по 100-150 лева втора ръка,а монтажа е около 80 лв,което общо не прави 350 лв
Приятелю, евтиното винаги излиза скъпо...

Инак все нещо ще ти убегне, а и ти частите, които ще напазаруваш ще са на клиентска цена, докато газаджията пазарува с големи отстъпки и ти ги продава пак на същите цени, но ти дава гаранция...

Ако все пак решиш да купуваш - пиши ми на Скайп или ICQ да ти съставя списък какво ти трябва, но си е дълъг...

- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Бях решил на Полото на Жената, аз да си монтирам газовата. Отидох в магазин да проверя колко струва и ми казаха цена, около 400 лв., даже ми извади списък какво влиза в цената. От бутилката и изпарителя, до последната скобичка. Е предпочетох да дам около 50 лв. повече, но за 4 часа колата бе готова, с гаранция 1 год., паспорт и първият реглаж е безплатен. Иначе щях да си изгубя цял ден в монтаж и без никаква гаранция. Така, че провери и си прецени сам, кое те устройва повече и кое ще ти е по-лесно. Не че предпочитам лесният начин. Всеки, който ме познава, знае, че мразя да ходя по майстори и обикновено сам да си ремонтирам колата, но понякога се налага и друг да пипне по нея.
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Едно ново италианско газово излиза 320 лв. с 30л. бутилка и с плочката
Една газово уредба включва:Mini KIT:
-изпарител
-газов клапан
-нивомер+зарядна чаша+изолираща кутия
медна тръба ф6-5м.
медна тръба ф8-1,20м.
гофриран маркуч
маркуч за водата
маркуч за газта
превключвател
шини
скоби
тройници за вода
тройник или двойник за газта
Ако уредбата е вакуумна,влизат и маркуч за вакуума,щуцер за вакуума,бензинов клапан и маркуч за бензина.

-изпарител
-газов клапан
медна тръба ф6-5м.
медна тръба ф8-1,20м.
гофриран маркуч
маркуч за водата
маркуч за газта
превключвател
шини
скоби
тройници за вода
Ако уредбата е вакуумна,влизат и маркуч за вакуума,щуцер за вакуума,бензинов клапан и маркуч за бензина.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
am_gyl написа:Едно ново италианско газово излиза 320 лв. с 30л. бутилка и с плочкатаЕдна газово уредба включва:Mini KIT:
-изпарител
-газов клапан
медна тръба ф6-5м.
медна тръба ф8-1,20м.
гофриран маркуч
маркуч за водата
маркуч за газта
превключвател
шини
скоби
тройници за вода
Ако уредбата е вакуумна? То освен изпарителя, друго вакуумно не може да има... и като е вакуумен изпарител, сложен на моноинжекция за чий ти е бензинов маркуч и клапан например?
Не включваш емулатори за дюзи, реле за дюзата...
- angelov1999
- Автомобил:
- Двигател:
абе най-добре който иска да взима уредба на старо да пообиколи по моргите и да разпита за газови ,най-малкото че ако свалиш от някоя кола изпаритела,трабите,маркучите,ключовете и бутилка като мисля че няма морга без изпаднали газови бутилки всичко друго ще си го купиш ново както и задължително да смениш мембраните на изпарителя.Вече друг е въпроса дали имаш човек който да ти завери бутилката да ти издаде паспорти и т.н
Върни се в “Автогазови уредби”