Искам да питам и тук. Събирам мнения преди да сложа газ.
Става въпрос за вектрата ми. С двигател X16XEL е и искам да знам някой ако има познат с такъв мотор и какви са му впечетленията от газовото? Задължително ли трябва да слагам газов инжекцион или мога да мина и с обикновено газово.
Обикновено газово за "пълна инжекция"
- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
Обикновено газово за "пълна инжекция"
Последна промяна от vesellin на Чет 03 апр 2008 23:34, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
В събора слагах на една Астра с Х14ХЕ и стана без проблеми варвежа е като на бензин. Колата си работи по добре на газ от на бензин няма проблеми с грешки. Обаче инжекцията си иска всички симлаций и емулаций за да стана добре без да има проблеми на бензин. На тази кола аз сложих и ламбда контрол и очаквам да направи разход малко над бензин.
Твоята е същата инжекция с лека модефикация.

vesellin написа:EmbaTa написа:Колега, що пишеш в този форум, има си Опелски такъв!!!
Успех
колега, защото и тук има хора дето познават собственици на опели дето не влизат по форумите... затова питах и тук.
Благодаря за забележката
И защото-като пусна темата за това че е сменил марката 100 човека му писаха"Успех...",а като скъса ремъка-много хора искрено съчувстваха....
Веселине-ако имаш излишни кинти,останали след ремонта,защо не се замислиш за метан?
Иначе-въпреки случката тогава-личното ми мнение е ГИ...

Вярно че Опел е по-непретенциозна в това отношение,ама все пак...даде толкоз кинти...да не "изкиха" неправилно....
Ти си преценяваш!
- DanZki
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?&showuser=29
Това е твоя човек
Edit: Сега видях,че си от Бургас
Това е твоя човек

Edit: Сега видях,че си от Бургас
Върни се в “Автогазови уредби”