Монтиране на газова уредба във Варна?
- Golf_1.6
- Автомобил:
- Двигател:
Монтиране на газова уредба във Варна?
Здравейте колеги! Молбата ми е някой колега от Варна да ми посочи читав сервиз, където да ми монтират газова уредба (около 40 литра). Колата е Голф 2 1,6 ПН карбуратор (от гаража). Приемам съвети и от останалите колеги във форума относно съотношението марка-надеждност. Другото, което ме интересува са цените естествено. По принцип не се оплаквам от превишен разход на гориво, но просто и сами виждате каква е цената на бензина. Чакам компетентни отговори. Благодаря предварително!
Ново АГУ Ловато на магазина за газови части до автогарата струва 320 лв.За моноинжекция.Имат си и майстор ако искаш той да ти го монтира-80 лв.На предната ми кола Ауди-80 преди около 6 месеца сложих такова-доволен.Тия дни пак оттам ще купувам за Голфа.Иначе по Автосервизите са по скъпи-в ТУ-лабораторията казват че са добри маисторите-460 лв,в Алфагаз също са добри-480 лв.Скоро ги обикалях и цените са почти еднакви навсякъде
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- toncheff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз давам глас за ОМЕГА ГАЗ. Моят мотор е 1.6 пълна инжекция АЕК и скоро сложих обикновено газово при тях. Просто перфектно се държи засега. Вярно, минал съм само около 1000км, но все пак....
И друго - противно на всичко, което съм чувал за обикновена газова на пълна инжекция, майсторът там ми каза, че не са ми нужни никакви симулатори за този мотор или каквото там се слага, на пълните инжекции. Аз настоявах, понеже не съм в час и си помислих, да не ме прекарат нещо....но той каза с усмивка така - " правя ти я, ако не харесваш или имаш проблеми, тогава идваш и говорим пак ...". Каза, че не бил важен толкова този симулатор, а някаква връзка от моторчето за празен ход..., но говоря малко наизуст сега.
Всичко "заспа" от първия път. Студена/топла, с/без включен климатик...никакви грижи.
И друго - противно на всичко, което съм чувал за обикновена газова на пълна инжекция, майсторът там ми каза, че не са ми нужни никакви симулатори за този мотор или каквото там се слага, на пълните инжекции. Аз настоявах, понеже не съм в час и си помислих, да не ме прекарат нещо....но той каза с усмивка така - " правя ти я, ако не харесваш или имаш проблеми, тогава идваш и говорим пак ...". Каза, че не бил важен толкова този симулатор, а някаква връзка от моторчето за празен ход..., но говоря малко наизуст сега.
Всичко "заспа" от първия път. Студена/топла, с/без включен климатик...никакви грижи.
- V_i_T
- Автомобил: Golf 2 GTI
- Двигател: PB 1.8i 112 hp 1991
- Контакти:
Имам и аз въпрос относно газовите уредби - че и точно за Варна ме интересува. Става въпрос за Golf 2 GTI 1.8i 112 к.с. Та преди около 6 месеца си сложих обикновенно газово. Не ми харесва обаче - газта се подава заедно с въздуха, т.е. на дебитомера и той вече я праща в двигателя. Та въпроса ми е следния - някой знае ли къде може да се отиде, та да ми пренагодят уредбата да е пълен инжекцион, а не обикновенна. Разбира се и сервиза да е читав. Самата уредба е LOVATO. Предварително благодаря за отговорите.
Re: Монтиране на газова уредба във Варна?
Пичове аз наскоро си сложих газово в ***** и останах очарован. Момчетата там са наистина много добри, разбират си от работата. Колата ми гори газ колкото си гореше и бензин и варви по сащия начин никаква разлика. Цените сащо са им много добри сравнение с другите. Ще останите доволни ако си словите газово при тях. Сайта им е: http://www.*****.bg/
Последна промяна от radotom на Съб 20 мар 2010 23:35, променено общо 1 път.
Причина: Запознай се с правилата за постване в раздел 'Платени обяви'
Причина: Запознай се с правилата за постване в раздел 'Платени обяви'
Re: Монтиране на газова уредба във Варна?
от дълги години с моите коли се занимават момчетата по ул.Мир към новия хлебозавод и по баирчето в дясно,страшно съм доволен а и цените им не са лоши.
Върни се в “Автогазови уредби”