Здравейте колеги.
Може би съм известен на част от вас с темата си против хулиганите, които слагат газови уредби в София срещу басейна спартак, на друго може и да не съм, няма значение като цяло.
Имам една молба към вас, продиктувана от молба към мен от приятел, а и от личен интерес.
Мой приятел ще се връща от Германия с кола и иска да и сложи тук газова. Колата му е инжекцион, съответно му казах, че му трябва ГИ.
Тук идва моментът в който моите познания идват до там, че знам само, че трябва да е ГИ, да има ламбда емулатор, за да не скапва ЕКУ-то на колата и че е добре след слагането на уредбата, да се смени веднага въздушен филтър, свещи и по възможност кабели, а въздушният филтър да се сменя по-често от колкото ако се кара на бензин.
За това имам 2 молби към вас :
Кажете МОЛЯ ви, за какво трябва да се внимава да присъства или да не присъства в сетъпа на една кола с инжекцион, при слагането на ГИ ?
Какво трябва да се знае и да се иска да се направи, така че колата да работи максимално добре след поставянето на такава уредба ?
Вторият въпрос е - къде бихте препоръчали да се сложи ГИ в София, евентуално Пловдив/Стара Загора ? Място на което да НЕ СИ СПЕСТЯТ от труда, частите и качеството, защото колата ще заминава обратно за Германия и евентуални проблеми ще са свързани с това, че ще има просто допълнителна тежест в автомобила и ще трябва да се кара на бензин отново.
Благодаря ви отново и желая на всички ви лека вечер !
Какво трябва да се знае при слагането на газова, къде слагат
- zdravko_1986
- Автомобил:
- Двигател:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=51505
Това като за начало е от мен. Използвай търсачката. Теми има бол. Има и тема със снимки как са монтирани газомите уредби и дали е правилно така.
Това като за начало е от мен. Използвай търсачката. Теми има бол. Има и тема със снимки как са монтирани газомите уредби и дали е правилно така.

Върни се в “Автогазови уредби”