газово на механична спринцовка да или не ???

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Passatcho16v
Автомобил:
Двигател:

газово на механична спринцовка да или не ???

Мнениеот Passatcho16v » Съб 07 юни 2008 16:26

момчета имам един пассат с механичнта ъппринцофка да се пробвам ли с газ или да...

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 07 юни 2008 16:36

Аз нямам опит с механичен инж. и газ, но ще си позволя да цитирам чичоМишо: "Повече механичка с газ няма да правя НИКОГА!" (правя=ремонтирам).

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Съб 07 юни 2008 19:41

Аз нямам опит с механичен инж. и газ, но ще си позволя да цитирам чичоМишо: "Повече механичка с газ няма да правя НИКОГА!"

Повечето газаджий са свикнали да слагат газови само на карбуратори затова реагират така.Не виждам какъв е проблема да се сложи обикновена агу на механична инжекция.Нови кабели свещи капачка и палец,подходящ изпарител електрически 100кВ марков,палене всеки ден на бензин,слагане на добавка в него за почистване на дюзите и това е.Има риск на бензин да не работи хубаво мотора но ако на газ е перфектен не виждам проблем.Все пак не караме коли за десетки хиляди лева - както беше казал колегата Red Jetta :wink:

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Нед 08 юни 2008 2:16

myrshavija написа:Аз нямам опит с механичен инж. и газ, но ще си позволя да цитирам чичоМишо: "Повече механичка с газ няма да правя НИКОГА!" (правя=ремонтирам).
Трета година карам и си свиркам.Преди месец смених изпарител. Колата ми върви добре на газ и бензин.

Потребителски аватар
ZZ_TOP
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ZZ_TOP » Нед 08 юни 2008 7:38

тръба а колко ти гори на газ ?

Върни се в “Автогазови уредби”