Миналата година си монтирах на Vento-то нова газова уредба и съответно я узаконих с минаване на преглед и издаване на паспорт до Затвора в Пловдив.
Стана така ,че съм загубил паспорта на газовата ,а и продадох колата без уредбата,която в момента е монтирана на новата ми кола.
Та въпроса ми е ако искам сега да я узаконя същата уредба на новата ми кола какво трябва да направя и колко ще ми струва?
Все пак газовата е регистрирана вече миналата година,бутилката си беше със сертификат,заводски тествана и паспорта на бутилката би трябвало да се пази в досието на уредбата.
Могат ли да ми направят нов паспорт на уредбата след като съм загубил стария и колко ще струва?
Първия път като я регистрирах минах тънко 10-15лв май не помня точно,но ми казаха ,че ако нямам паспорт на бутилката трябвало същата да се тества там при тях и цялата процедура щяла да струва 50лв.
Въпрос към Пловдивчани-повторна регистрация на газова уредба
-
- Автомобил:
- Двигател:
Че ще ида да питам няма спор,но все пак исках да съм подготвен за случая, а че ще я регистрирам наново уредбата това е ясно,въпроса е да мина ако може без да правя воден тест на бутилката,тъй-като документите на бутилката би трябвало да се пазят там от старата регистрация,пък е минало само година от тогава все пак
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Не се притеснявай колега.
Би трябвало в сервиза където първоначално са монтирали АГУ-то след преглед да ти издадат нови документи. Същото може да направиш, в който и да е друг оторизиран сервиз за монтаж и преглед на АГУ-та.
По принцип въпроса ти може да се реши и във Варна стига да дадеш точни данни за бутилката, рег. № на автомобила и т.н.
Би трябвало в сервиза където първоначално са монтирали АГУ-то след преглед да ти издадат нови документи. Същото може да направиш, в който и да е друг оторизиран сервиз за монтаж и преглед на АГУ-та.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ужас, в събота бях на затвора да узаконявам газовата и то кво да видя опашка сигурно 50-60 коли трябваше цял ден да чакам - много здраве да имат
, ама от опашката хората ми казаха,че на газстанциите вече на зареждали газ,ако нямаш стикер на бутилката и на задното стъкло.
Поредната българска простотия, сега всички с незаконните газови уредби са се втурнали да ги узаконяват - някои хора правят пак пачки, а ние да се редим да километрични опашки.
Лично аз в знак на протест ще карам на бензин,ама на километрична опашка няма да се редя

Поредната българска простотия, сега всички с незаконните газови уредби са се втурнали да ги узаконяват - някои хора правят пак пачки, а ние да се редим да километрични опашки.
Лично аз в знак на протест ще карам на бензин,ама на километрична опашка няма да се редя

- George_131
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Прегледа може да го направите и в село Войводиново, за Пловдивчани говоря. Първото село след търговиите на "Брезовско шосе". Аз съм от там (тук), случайно и аз научих, сервиза е в началото на селото в дясно, веднага след бензиностанцията която също е от дясно (преди това има друга но тя е от ляво) Издават и паспорти.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”