Знам че не е за тук темата,но реших да я плясна тук защото ще я видят повече хора и се надявам да се оправи проблема макс бързо
Молба към разбиращите от Газ !!!
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Молба към разбиращите от Газ !!!
Здравейте колеги,проблема е такъв: Газовата бутилка ми е 50л (поне така пише на нея).Много странно като свърши и отида да заредя тя не може да побере повече от 20л.Казаха ми че трябвало да се изпусне цялата и щало да се оправи,но тъй като нищо не разбирам от газови уредби реших да се допитам до някой който се е сблъсквал с този проблем
Не че е проблем кой знае какъв,но е неприятно като се налага да зареждаш почти на всяка бензиностанция
Знам че не е за тук темата,но реших да я плясна тук защото ще я видят повече хора и се надявам да се оправи проблема макс бързо
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Сондата на бутилката ти е една такава със сива кутийка и малък диаметър на Ловато, нали?
Общо-взето Да, трябва доколкото можеш да изхарчиш газта и другото отива в атмосферата
Вътре в самата сонда се разхлабват постепенно едни болтчета и сондата започва да смуче газообразна фаза газ, откъдето и ти започваш да мислиш, че газта свършва...
Общо-взето Да, трябва доколкото можеш да изхарчиш газта и другото отива в атмосферата
Вътре в самата сонда се разхлабват постепенно едни болтчета и сондата започва да смуче газообразна фаза газ, откъдето и ти започваш да мислиш, че газта свършва...
Върни се в “Автогазови уредби”