ivo123 написа:детонациите идват от бедна смес /болта на изпарителя сивия иска да се развие/, но погледни другата тема за разхода на газ.
и все пак какъв е мотора ти?
да не е 2,8 че с 9.21 литра газ минаваш 45 километра
погледни да не изпуска от някоя снадка, защото както и да го гледам 20/100 си е голям разход.
Ако е много развита и караш на много къси разстояния мога да го приема, но иначе...
joker написа:Winner25 написа:Този ефект май се получава и от изтърбушени гърнета. И на мене ми се случва понякога
Този ефект говори или за прескочил зъб на ангренажния ремък или разбутана жестоко центровка на запалването.....
joker написа:Winner25 написа:Този ефект май се получава и от изтърбушени гърнета. И на мене ми се случва понякога
Този ефект говори или за прескочил зъб на ангренажния ремък или разбутана жестоко центровка на запалването.....
Winner25 написа:joker написа:Winner25 написа:Този ефект май се получава и от изтърбушени гърнета. И на мене ми се случва понякога
Ами при мене предполагам че не е нито едното нито другото. На бензин няма детонации. А на газ рядко и то слабо![]()
Според мен причината е в следното не не твърдя че е само от това.
Понеже вече почти 2 години карам само на газ, гърнетата са ми приятно прегорели и почнаха да гният. Като покарам малко температурата им се вдига. И като подам рязко газ и пусна педала отива неизгоряла газ в гърнетата и там се пали. При мене детонациите са малки и се получават само ако рязко подам газ. Ако са си постоянно явно има нещо за оправяне.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта