правиха ми насторйка на газ и ми преработха плочката,
и колата ми почна да гори 15 на градско и 11 на извънградско (преди беше 12.5 на градско)
отивам там и им казвам че са ми вдигнали разхода
, и някакъв друг беше (не този дето ми прави предшния път колата) ми вика ми то тая плочка е непдоходяща, требвало е нова за 40 лева, ама колегата си е играл да е преправя, за да ви спести пари, иначе колата ви е настроена добре.
верно е, добре движи, стабилни обороти са, но разходът ми е ужасен
та какво ще рече, че тая плочка е непдоходяща за моя голф? И нали уж е преправена?
Какво ще рече:Неподходяща плочка?
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами нека обясня как почна да харчи повече
самия отвор на въздушния филтър беше с изолирбан запушен само един тънък процеп имаше ) тогава колата след смяна на свещи почна да гори 11 на сто. По съвет на васко тези лепенки бяха махнати и колата ми бе регулирана във въпорсния сервиз.
върви си ок, гледаха на анализатор и вория път, изгарянето ми е под 300, както съм чувал, че е нормалното, значи не лапа въздух.
и аз си мисля, че искаха да ме прекарат.
просто обаче не проумявам какво е станало, дебита на гориво ли се е увеличил, защото като махнеш лепенките, за да запазиш сместа трябва да пипне изпарителя да подава повече.
определено ако сега ми харчи пак 15 ще ходя на друг сервиз, 40 лева няма да им дам, без да съм сигурен, че е наложително
някой да каже откъде мога да си взема тоя пластасов накрайник, за да намаля притока на въздух и да ходя да ми я регулират отново някъде
може и при павката и лъчо
самия отвор на въздушния филтър беше с изолирбан запушен само един тънък процеп имаше ) тогава колата след смяна на свещи почна да гори 11 на сто. По съвет на васко тези лепенки бяха махнати и колата ми бе регулирана във въпорсния сервиз.
върви си ок, гледаха на анализатор и вория път, изгарянето ми е под 300, както съм чувал, че е нормалното, значи не лапа въздух.
и аз си мисля, че искаха да ме прекарат.
просто обаче не проумявам какво е станало, дебита на гориво ли се е увеличил, защото като махнеш лепенките, за да запазиш сместа трябва да пипне изпарителя да подава повече.
определено ако сега ми харчи пак 15 ще ходя на друг сервиз, 40 лева няма да им дам, без да съм сигурен, че е наложително
някой да каже откъде мога да си взема тоя пластасов накрайник, за да намаля притока на въздух и да ходя да ми я регулират отново някъде
може и при павката и лъчо
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пробвай в Auto+ дали нямат или при dosy
Ако не ти изнасят цените беж по моргите 

- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пробвай в Auto+ дали нямат или при dosy
wili98 написа:Ако не ти изнасят цените беж по моргите
За какви цени говорим човека просто търси помощ
въпросната бленда за свиване на притока на въздуха можеш да си я направиш от всичко с подходящите размери (капачка от спрей за боя ,или капачка от дезодорант)това е въпрос на размер на входа на филтърната кутия.
- ALiGaToR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mi_60 написа:9,0/100км градско
7,5/100км извънградско
Аве човек я кажи как постигна такива резултати gruebel

Моля те bowdown обесни по-задълбочено че и аз искам да карам Drive по евтино особенно за градското все пак 9/100 е много добре. Ако помогнеш и ако стане ще пия за твое здраве Guin

Ама имам и друго въпросче колата върви ли добре, има ли мощност?
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: