ГИ BRC Имали палене директно газ.
- naskogolf
- бърз голфаджия
- Автомобил: Passat B 7 Alltrack
- Двигател: 2 CFG 2014
ГИ BRC Имали палене директно газ.
Имам ГИ БРЦ който пали всеки път на бензи което е доре но бензиновата помпа сдаде багажа и колата остана на място.Та питането ми е при такава авария имали палене по някакъв начин директно на газ.
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Re: ГИ BRC Имали палене директно газ.
naskogolf написа:Имам ГИ БРЦ който пали всеки път на бензи което е доре но бензиновата помпа сдаде багажа и колата остана на място.Та питането ми е при такава авария имали палене по някакъв начин директно на газ.
Не съм с БРЦ, но също съм с Г.И и газаджиите ми казаха, че не може да пали на газ ...
При мен копчето е само едно и само се натиска (не е ключе, а копче), но когато колата е на бензин и го задържа превключва (ако само го натисна без да задържа минава през бензин и след това превключва на газ) на газ и пали на газ.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ГИ BRC Имали палене директно газ.
naskogolf написа:Имам ГИ БРЦ
за всички, които не дочитат преди да пишат или просто не знаят ГИ седи за Газов Инжекцион.
недейте дава съвети, които не се касаят за случая.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
smg написа:Почти всички газови уредби могат да палят директно на газ. Обаче се прави чрез сервизен режим. Проучи при твоята дали става.
Моята може , наглася се от копченцето на таблото. Просто го задържам и ми реди различните режими на работа. Като изпише ES пускам копчето и колата е в режим на EMERGENCY START ( пали директно на газ ,при каквито и да било температури на антифриза) ,но не съм с БРЦ
Върни се в “Автогазови уредби”