Значи проблема само на газ го прави... карам 80 90 изключвам от скорост и колата гасне ... изпарителя е лоренцо по настройките нищо не е пипано.. оборотите на място са ок.. мм забравих да спомена колата е голф 2 1,6 и едно въпросче по средата на изпаритела където е бобинката има и едно болче там ли да се регулира да не гасне колата...
Последна промяна от _NqKoI_ на Нед 12 апр 2009 21:20, променено общо 1 път.
Не знам при теб как точно е системата за въздух преди кутията на филтъра . Обаче ако имаш тръба преди нея бодната в калника , за да дърпа въздух от там , директно я махай
Ми да има траба която отива към въздушния филтар мислих че е от него смених го с нов и пак същатата работа... и какво просто да искарам трабата от калника...
Утре ще пробвам... сега си я карам на бензин и няма грешка.. имам един изпарител Ловато обаче от него излиза и едно маркуче ... ако някой обясни къде да го вържа него и на право да слагам ловатото а настройката ще си я оправя
Според мен изпарителя ти е наред , щом имаш проблем само при тези обстоятелства . Първо махни тръбата и виж дали има ефект . Не бързай да пипаш друго .
После пиши да кажеш дали това е проблема и дали се оправя. При мен също от време на време така става - Когато изгасне просто включи на скорост и карай известно време така и можеш пак за изключиш - няма да загасне после. И аз се чудя от какво е този проблем
ми колата няма грешка вчера ходих до бресник минах на газ преди това бях изкарал трабата от калника и всичко е точно не гасне... Мен ми обясниха че при по висока скорост и завихря въздуха в калника... и от там ставала цялата работа