Polo 1.9 SDI Classic 97г
-
- Автомобил:
- Двигател:
Polo 1.9 SDI Classic 97г
Здравеите.Купих си VW.Колата е на 150000.Смених консуативите.Кажете какво да очаквам от нея 

- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
- Vilner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте!
Имам няколко въпроса.
Имам горе-долу същото Половерче
и се интересувам първо къде мога да го водя на сервиз ако имам по-сериозен проблем или просто на профилактика?
Как мога да си тествам дали всичко е наред с волана, понеже ми се струва твърде хлабав напоследък?
И имам проблем с теч на антифриза. Тече съвсем малко отнякъде. Сега на студа при загрят двигател видимо отникъде не излиза пара. Как мога по друг начин да позная къде е теча и възможно ли е просто антифризът да се изпарява през капачката, която леко се отхлабва когато течността в резервоярчето е нагорещена?
Простете ме ако задавам глупави въпроси, но отскоро съм шофьор и ви благодаря предварително за евентуалните отговори
Иначе количката е страхотна! Бърза и маневрена, стабилна на пътя, икономична, лесно може да се паркира почти на всякъде
Имам няколко въпроса.
Имам горе-долу същото Половерче

Как мога да си тествам дали всичко е наред с волана, понеже ми се струва твърде хлабав напоследък?
И имам проблем с теч на антифриза. Тече съвсем малко отнякъде. Сега на студа при загрят двигател видимо отникъде не излиза пара. Как мога по друг начин да позная къде е теча и възможно ли е просто антифризът да се изпарява през капачката, която леко се отхлабва когато течността в резервоярчето е нагорещена?
Простете ме ако задавам глупави въпроси, но отскоро съм шофьор и ви благодаря предварително за евентуалните отговори

Иначе количката е страхотна! Бърза и маневрена, стабилна на пътя, икономична, лесно може да се паркира почти на всякъде

За теча (ако има такъв), трябва ти да си го установиш. И моя изчезваше по-малко в началото, но после работата стана дебела... Ако все пак тече във всеки магазин продават една специална течност около 25 лева. Тя си е за течове. Правиш следното остави антифриза да падне до половина. След това долей течността до горе. Качваш се караш докато колата позагрее добре. Следва пускане на парното до максимално топло и караш така 10-ина минути. Щом на мен ми оправи сериозен теч при теб ще стане на 100%...
Върни се в “Дизелови агрегати”