Приятелката ми иска да си купува ибиза тди, но се чудя дали немците са налели малко акъл на испанците как да правят коли!! До каква степен качеството на сеат е билзко до VW?
TDI -та на тази марка са на много прилични цени - 98г, 90кс - 5500лв!
seat ibiza TDI заслужавали си?
seat ibiza TDI заслужавали си?
Последна промяна от Vanich на Съб 01 мар 2008 7:58, променено общо 1 път.
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карам на майка ми Сеата в момента колега.
Не е лоша кола,въпреки че в момента я продавам,но не за друго,а просто ще се купува по-горен клас може би.
Той е малко по-нов 2000г. и е с на Голф4 двигател-1.9 TDI AGR код.
Въпреки малкото си коне /90к.с./ е доста пъргава за теглото си колица.Но ти имаш впредвид '98г. мисля че и там са си на VW двигателите.Окачването мисля че е като на Поло.Поддръжката не е въобще скъпа.както за всеки TDI двигател.Може би испанците малко се излагат с интериора и качеството на пластмасите,но им е простено,особено както и ти си забелязал цената е по-ниска от Голф същата година със същия двигател и екстри.
Не е лоша кола,въпреки че в момента я продавам,но не за друго,а просто ще се купува по-горен клас може би.
Той е малко по-нов 2000г. и е с на Голф4 двигател-1.9 TDI AGR код.
Въпреки малкото си коне /90к.с./ е доста пъргава за теглото си колица.Но ти имаш впредвид '98г. мисля че и там са си на VW двигателите.Окачването мисля че е като на Поло.Поддръжката не е въобще скъпа.както за всеки TDI двигател.Може би испанците малко се излагат с интериора и качеството на пластмасите,но им е простено,особено както и ти си забелязал цената е по-ниска от Голф същата година със същия двигател и екстри.
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
аз карам ибиза 98г. АФН мотор.моето мнение е голяма резачка,като изключим купето другото всичко е на VW.за жена която ще кара в града най-често е супер.като минус мога да кажа че е нисък клас кола ама то неможе за 5000 лв да караш майбах.най ми липсва жабката-на нейното място са ми сложили airbag ама все някога ще трябва да се примиря.с 2 думи имам пораснало поло 

Върни се в “Дизелови агрегати”