Маслото изчезва

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
soprani
Автомобил:
Двигател:

Маслото изчезва

Мнениеот soprani » Пон 17 мар 2008 23:18

Колеги,голям проблем!
На баща ми колата Фиат Мареа 1.9Турбо дизел 100 коня маи доста и се е скапала турбината и направо маслото изчезва за отрицателно време,апък да не казвам 4е "е най-дългата кола" в Русе пуши ама яката.
Знам че не е VW ама ако има някой в Русе или околността който да може да помогне,да намерим друго някакво читаво турбо или да отремонтираме това ще съм много благодарен.
Сигурен съм че е турбото,проверявано е при 2-ма майстори апък на единия много му вярвам за русенци ще кажа че,е Пламен,в Сливо поле(до бикът).
Някой ако помогне много ще черпя!

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 18 мар 2008 9:48

Пробвай да намериш сервиз където да сменят лагера на турбината за да не копуваш нова.

Потребителски аватар
EXPLOSIVE
Автомобил:
Двигател:

Re: Маслото изчезва

Мнениеот EXPLOSIVE » Вто 18 мар 2008 11:43

soprani написа:Колеги,голям проблем!
На баща ми колата Фиат Мареа 1.9Турбо дизел 100 коня маи доста и се е скапала турбината и направо маслото изчезва за отрицателно време,апък да не казвам 4е "е най-дългата кола" в Русе пуши ама яката.
Знам че не е VW ама ако има някой в Русе или околността който да може да помогне,да намерим друго някакво читаво турбо или да отремонтираме това ще съм много благодарен.
Сигурен съм че е турбото,проверявано е при 2-ма майстори апък на единия много му вярвам за русенци ще кажа че,е Пламен,в Сливо поле(до бикът).
Някой ако помогне много ще черпя!

Колега ходи ли при Касаджиков, намира се на входа на бившата Дунавия (там като питаш ще те опътят). Другия вариант е при Пламен от Сливо Поле

Потребителски аватар
kokoshkite
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokoshkite » Вто 18 мар 2008 18:28

За нова турбина ,доста трябва да е разбита, някъкви лагери ,уплътнения погледнете !

Потребителски аватар
koko71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koko71 » Съб 22 мар 2008 23:25

смени гумичките на клапаните

Върни се в “Дизелови агрегати”