май наистина цените се въртят около горепосочените. Хубава качествена синтетика - около 100, въздушен + маслен - около 30 и нещо, горивен филтър - още толкова (30 и нещо) + труд = общо може и да надхвърли 200
обтяжни ролки, ремъци, водна помпа
(При смяна на ремъците се препоръчва и смяна на водната помпа за да няма неприятни изненади. Трудът само за смяната на водната изиксва същото разглобяване. Дано не ви се наложи да смените и един по специален лагер за климатика че е доста скъп)
при мен втората процедура излезе миналата година общо 600 (все пак зависи къде я правите). За труда цената е над 100. Не знам дали някой ще се занимава да сменя ангр. ремък без да разглоби цялата предница.
Искам да си купя Пасат Б5 1.9 TDI 110ps
- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Прав е колегата,цената на труда е скъпа,разглобява се всичко отпред и сумата започва от 70-80 лева.
А иначе за TDI 110 к.с. четирите ролки,ангренажния ремък и водната помпа /с ъпдейтвана метална перка / и с още някакви уплътнения от ebay.com до BG с доставката идва всичко на 204 $ точно-мисля че си струва,още повече че всичко е марково /ремъка е контитек,ролките съм ги забравил вече/.
А иначе за TDI 110 к.с. четирите ролки,ангренажния ремък и водната помпа /с ъпдейтвана метална перка / и с още някакви уплътнения от ebay.com до BG с доставката идва всичко на 204 $ точно-мисля че си струва,още повече че всичко е марково /ремъка е контитек,ролките съм ги забравил вече/.
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз вчера само за масло ( маслен филтър ) и въздушен дадох 180лв ( маслото близо 150лв ) Когато сменях ролките и ремъците ми казаха около 500лв ( не съм смянал водна помпа ), но за жалост излезе едно обтягащо амортесьорче с ролка което струваше 350лв .... Абе който ще сменя консумативи да си приговти 1000-1200лв пък квото остане в резервоара 

- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Еми така е колега,просто в BG всеки гледа да те прецака откъм цени и особено когато човек не е търсил достатъчно,не разбира или просто няма време дава излишни пари.
Аз лично съм се напатил много от нашите търговци,даже по-скоро търгаши на авточасти и консумативи.Затова вече предпочитам от Западна Европа познат да ми носи или директно от ebay-я.Предпочитам сам да съм си виновен ако взема нещо менте,отколкото да разчитам на ''оригиналните'' части на разни оторизирани и недотам оторизирани сервизи и автомагазини и да им пълна гушите.
Аз лично съм се напатил много от нашите търговци,даже по-скоро търгаши на авточасти и консумативи.Затова вече предпочитам от Западна Европа познат да ми носи или директно от ebay-я.Предпочитам сам да съм си виновен ако взема нещо менте,отколкото да разчитам на ''оригиналните'' части на разни оторизирани и недотам оторизирани сервизи и автомагазини и да им пълна гушите.
- пламен пасков
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: