колко трябва да в компресията на дизеловия мотор?
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joro09 написа:Ventoman написа:Аз съм втория . Ако престояла след една нощ ти извади компресия 32 , то в движение при 0.95бара налягане в смукателния колектор от турбото , колата ти трябва да е над 200коня
Е има диаграма,не напразно съм е сложил!А и аз бях там като е мериха.
Ти за метрология чувал ли си.Ако ще на пет места я мери все различно ще излезе.
andonov написа:joro09 написа:Ventoman написа:Аз съм втория . Ако престояла след една нощ ти извади компресия 32 , то в движение при 0.95бара налягане в смукателния колектор от турбото , колата ти трябва да е над 200коня
Чувал съм за метрология,но колко разлика ще даде колко 1-2 единици,а сервиза в който съм е мерил не е случаен!Щом хората не казаха нищо!
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joro09 написа:andonov написа:joro09 написа:Ventoman написа:Аз съм втория . Ако престояла след една нощ ти извади компресия 32 , то в движение при 0.95бара налягане в смукателния колектор от турбото , колата ти трябва да е над 200коня
Чувал съм за метрология,но колко разлика ще даде колко 1-2 единици,а сервиза в който съм е мерил не е случаен!Щом хората не казаха нищо!
Ами обясни на хората тогава след като мотора е студен и манометъра е точен от къде докара тази компресия.
- obsceniti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.
благодq за отговора
Върни се в “Дизелови агрегати”