Профилактика на турбото Г-4
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
Профилактика на турбото Г-4
В смисъл почистване от сажди, вакууми и т.н. Някой правил ли е. Да сподели впечатление.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Профилактика на турбото Г-4
batkotivalio написа:В смисъл почистване от сажди, вакууми и т.н. Някой правил ли е. Да сподели впечатление.
да правих го скоро почистване колекторни тръби ,обслужване турбо(почистване итн) смяна на клапъна на турбото че беше умрял последното не се прави ако работи 350 лева като за мен
НЕ ГО ПРАВЕТЕ САМИ АКО НЕ РАЗБИРАТЕ ТУРБИНИТЕ СА ВИ СПРОМЕНЛИВА ГЕОМЕТРИЯ НАИ ДОБРЕ Е В СЕРВИЗ И ТО ПРИ ЧОВЕК КОЙТО РАЗБИРА УСПЕХ

-
- Автомобил:
- Двигател:
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tonitocska написа:Пич,кажи в кой сервиз го прави.МИНАЛАТА СЕДМИЦА ПУСНАХ ТЕМА ПО ТОЯ ВЪПРОС,щОТО КЛАПАНА НА ТУРБОТО МИ Е ЗАМИНАЛ.Не разбрах и твоя клапан ли е заминал или е бил само частично.Ако е така,в кво се състои ремонтът му.
Правих го в 1 сервиз в Асеновград при мой приятел но виж този линк ако може да си помогнеш сам че аз съм с две леви относно ремонт на коли на мен ми говори за къщи

http://www.passat-b5.ru/index.php?optio ... &Itemid=57
клапаните са два вида този на снимките е единия а другия стои на колекторите при мен беше на колекторите но на външен вид са еднакви мисля че и ремонта е същия успех дано да съм ти бил от полза

- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”