Странно отчитане на нафтата на Г4
- Rakarov
- един обикновен Голфаджия
- Автомобил: Polo GTI
- Двигател: 1.8 Turbo
- Контакти:
Странно отчитане на нафтата на Г4
Колеги...имам странно усещане че малко по-късно отчита реалното количество в резервоара...а може и да се бъркам...но примерно когато го заредя да кажем с 15 лв. изобщо не се покачва стрелкичката...примерно ако се прибера после веднага и на следващия ден влезна в колата и ще е отчел вече и малко ще се е покачило...същата работа е и при харча...не спада не спада и на следващия ден примерно пак влизам в колата и тогава вече е отчело мъничък спад на нафтата...не е проблем а просто ми е странно защо така става...а може и аз да се бъркам просто... 

- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gomez написа:Има метално палче вляво на гърлото за сипване.........натискаш навътре и ще усетиш !!!
Точно так моята стрелка мърда от макс на 270-280 км , когато съм го напълнил по нашенски ДОКАТО СЕ ПОКАЖЕ НАФТАТА В ГЪРЛОТО не пяна а чиста нафта сипвм му средно 12-13 литра след като изключи пистолета , та по повода имам приятелче което има ауди 1.8т и ходихме до търново , оня като видя колко е изгорила мята кола се отчая (заредихме и двамата до горе в Пловдив) доволен съм от моята печка 5.2 - 5.4 среден разход И КОГАТО ПЪЛНИШ ТАКА РЕЗЕРВАРА по нашенски разхода който ти дава борда е равен на този като си разделиш изминалите километри на сипаното гориво поне при мен е така успех

Върни се в “Дизелови агрегати”