Здравейте колеги. Малко липсвах, но сега пак съм тук и пак с проблемите Проблема е следния - При ускоряване на голфетката някаде около 3-4 хиляди оборота има едно леко заглъхване за около 1-2 секунди и се усеща на 3-4-5-та скорост на 1ва и 2ра или не го усещам или го няма Ще бъда много доволен и благодарен ако някой може да ми кажи от какво е
Не нямам проблем пали си отрас Може ли да е от тия клапани за налягането на турбото ??? И как мога да разбера дали е от тях ??? Закачах я на комп никакви грешки не ми дава
значи не си за чистене на помпата
там симптомите са други
ако си за клапан чисто нови ги продавам по 120лв
прочети има сьвет на никс76 много полезен в твоя случаи
разрови се малко из форума де всички обичаме да ни се каже на готово
потьрси потьрси
Здрасти колега. Аз имам същия голф и абсолютно същия проблем. Не ми дава грешки компа. Майстора вика "Чистене на геометрията". Аз лично нямам обяснение.
това имах впредвид!ако си прекодиран на автоматик за да нямаш проблеми с паленето,се получава точно такова лагване(не е задължително това да ти е проблема).при по старите модели не дава грешка,че търси кутията.
за това не се бях сетил. Ифидик е прав, погледни дали клата е кодирана за автоматик заради паленето, щото ако е така това ше е приината. То много майстори за да оправят един проблем правят друг Ако това е случая после ще ти кажа как даси оправиш топлото палене и то без да се кодира на автоматик.
Не оправя се с нов чип в който е пипнатакартата на горивоподаването под 300 оборота в минута на двигателя (подчертавам на 300 а не 3000)
Ще ми трябва доста врем да го опиша а сега имам малко проблеми с очите заради тея компютри и първо трябва да с епрегледма и поотпочина и тогава ще отделя време.
Благодаря много на всички искрено съм благодарен Колеги кажете къде мога да я закарам тая кола да я закъчат да кажат от какво е и да я излекуват ( Някъде по-наблизичко де )
Колега Ифидик ако дойда във Варна имаш ли някой предвид или ти самия да я погледнем ?