Измиване на двигателя...?
Измиване на двигателя...?
Става въпрос за Голф 1,9 TDI, климатик и т.н. Ако измия всичко под предния капак с пароструика и препарат, рискувам ли да прецакам някоий датчик или да се разкачи нещо? Има и кора отдолу, предполагам, че има процепи да изтече водата, но знам ли...
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
:)
Не би трябвало да е проблем, но по-добре не рискувай сам да го миеш, според мен ще е по-добре да идеш на автомивка да ти го пръсне някои с опит, щот до колкото знам му слагат няква паста ли, нещо,(доколкото аз знам де, ако някои е по-навътре да ме поправи) за подготовка после го мият По-добре ако нещо се прецака друг да е виновен нали

- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
няма никакъв проблем два пъти съм го мил с препарат и пароструйка на автомивка и един път с маркуча в нас само недей да издевателстваш с пароструйката от близо по кабелите, кората от долу не пречи изобщо (по скоро можеш да имаш проблеми с кората тая меката на капака ако тръгнеш да я миеш може да увисне)
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1z написа:няма никакъв проблем два пъти съм го мил с препарат и пароструйка на автомивка и един път с маркуча в нас само недей да издевателстваш с пароструйката от близо по кабелите, кората от долу не пречи изобщо (по скоро можеш да имаш проблеми с кората тая меката на капака ако тръгнеш да я миеш може да увисне)
Подкрепям горното мнение. Нищо няма да му стане на ДВГ-то, но и според мен няма смисъл да се мие. Това разбира се е мое лично мнение, ако няма течове на масло които не знаеш точно откъде са, по-добре не се занимавай с глупости!
Успех все пак!
Имаше тема по въпроса - писал съм там. Ако искаш прочети.
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=34189
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=34189
Върни се в “Дизелови агрегати”