странен шум-след запалване
-
- Автомобил:
- Двигател:
странен шум-след запалване
колата е 1.9tdi-110k та това нещо досега не го бях чувал.в момента в който запали колата се чува едно дззззз което продължава 1-2секунди.понеже четох темата за въздух в горивната система а и аз имам такъв реших да сменя клапанчето на горивния филтър--смених го и гледам пак имаше мехурчета.повече не съм гледал--покарах доста и ми направи впечатление че колата взе да пали по бързо не както обикновенно-въртене 2-3секунди.обаче се появи тоя шум---дзззз-слет като запаля.дали това има връзка с клапанчето.шума ми прилича на бендикс/връща се по късно/но пък е по тих и малко по продължителен--що за чудо е това????
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: странен шум-след запалване
SACHO7803 написа:колата е 1.9tdi-110k та това нещо досега не го бях чувал.в момента в който запали колата се чува едно дззззз което продължава 1-2секунди.понеже четох темата за въздух в горивната система а и аз имам такъв реших да сменя клапанчето на горивния филтър--смених го и гледам пак имаше мехурчета.повече не съм гледал--покарах доста и ми направи впечатление че колата взе да пали по бързо не както обикновенно-въртене 2-3секунди.обаче се появи тоя шум---дзззз-слет като запаля.дали това има връзка с клапанчето.шума ми прилича на бендикс/връща се по късно/но пък е по тих и малко по продължителен--що за чудо е това????
Сам си отговорил на въпроса.

Върни се в “Дизелови агрегати”