mod edit: dobrinb
Brezel написа:Първо е важно при кого си слагал чипа и ак е настроен.
Много често това се получава от проблеми с помпата но и от чипове може да с еполучи ако примерно е направен много (или много малко) предверение след като е увеличено горивото. Имаше една тема с много зорлийй с ози проблем и всеки се оправяше с различна причина.
При доста хора е и от съединител .
щО на лични само бреBrezel написа:ще погледна пак файловете да видякакво е направено. По принцип предверението за което говоря неможеш да го видиш като въртиш помпата защото става дума за предверение когато мотора е по натоварване сиреч дал си яко газ и си над 1700 оборота. Това с постоянната газ е доста неприятно. Пиши ми само на лични кой си точно за да знам какви саномерта на чипа ти.
Поздрави
suspect79 написа:колеги и аз съм със същия проблем.на мен ми тресе на 4 и 5 предавка(може и на другите,но не съм забелязъл)и то като си задържа една газ,някаде около 1500 2000 оборота.и когато ми започне да тресе давам газ да ускорявам и спира.ако наистина има логично обяснение за това ще съм ви много благодарен ако го разбера.колата ми е голф 3 1,9TDI 1Z с чип.
suspect79 написа:благодаря колега за бързия отговор.а ще ми кажеш ли каде си я извърши тази поправка и колко ти коства.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта