Спукано гумено съединение
- cRoSsFiRe`
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: 2005
Спукано гумено съединение
Здравейте! Проблемът е следния - спукано е това гумено съединение, което се вижда на снимката, вижда се и как сме закрепили положението в момента. Двигателят е AFN. Въпросът ми е, дали някой знае магазини в Добрич или Варна, където да се продават такива маркучи и цените да не са космически ? Баща ми е обикалял разни магазини за части тук из Добрич, но в повечето не предлагали такива неща, а на едното място му казали, че може да се намери само оригинално и са му обявили "ебати цифрата" за някакво си 7-8см маркуче... Другият вариант е да обикалям по моргите, но нямам необходимото време, а и не се знае дали няма да изхабя повече разходи и нерви по обикаляне. Та затова най-добре ще ми е да си го купя ново от магазина. Ако някой знае за такива магазини, нека да сподели, ако не - ще се наложи да мина на втория вариант.

Последна промяна от cRoSsFiRe` на Нед 12 окт 2008 23:16, променено общо 1 път.
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
когато няма от кьде да взема аз ползвам водопроводен мьркуч ф50
по каталог го дават че издьржа 0.9 ат но сьм го слагьл на 1.5 и работи безгрешка
имаше един момент когато нямаше колена итреше нещо да се мисли и тва беше вариянта
мнооо е як с вьтрешна оплетка е
ако мяма от кьде да намериш мооо ти пратя 20санта ма да знаиш струват около 2лв + кориера до добриич
по каталог го дават че издьржа 0.9 ат но сьм го слагьл на 1.5 и работи безгрешка
имаше един момент когато нямаше колена итреше нещо да се мисли и тва беше вариянта
мнооо е як с вьтрешна оплетка е
ако мяма от кьде да намериш мооо ти пратя 20санта ма да знаиш струват около 2лв + кориера до добриич
- cRoSsFiRe`
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: 2005