Ролки и ангренажен ремък Golf 4 TDI
- vladitdrv
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе....определено за да си спокоен че няма да имаш проблеми сменяш всичко що се върти от ангренажния ремък!Това с гаранцията не пее У хора,стигне ли се до там от 100 кладенеца вода ще ти носят и пак ти си виновен!Така че сменяш наред и не мисли за гаранция,верно че скъпо ама......кучето скача според тоягата! 

Ясно ми е на мене тас работа,просто ми беше интересно относно ролките зако става вапрос.Това дето ми го показва Service in 2900km. означава че след 2900 км. трябва да посети сервис според изискванията в Германия така е настроен компиутара на толкова км. да влиза в сервис.....Закачих я на компиутар в Бургас има един които е работил вав Германия във VW има вс програми за VW и е много наватре с VW....
Благодаря на всички които се вклучиха във темата,бяхте ми от полза,мерси още веднъж ......
Благодаря на всички които се вклучиха във темата,бяхте ми от полза,мерси още веднъж ......
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
"Закачих я на компиутар в Бургас има един които е работил вав Германия във VW има вс програми за VW и е много наватре с VW.... "
голям критерии обади...най-добрата диагностика ти прият във фолксваген бургас...най-малкото софтуерът им е най-новия и второ едва ли този "майстор" който цитираш ще дава 2000-3000 лв за софт
голям критерии обади...най-добрата диагностика ти прият във фолксваген бургас...най-малкото софтуерът им е най-новия и второ едва ли този "майстор" който цитираш ще дава 2000-3000 лв за софт

- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
itan75,не се чуди...преди време бях очевидец как едни мой приятели /иначе добри монтъори-разбиращи/ отворили малко сервизче сложиха неточно ангр. ремък и наново зацепят напънаха да вкарат в зъбите , но не достатъчно разхлабили от мързел ис ОТВЕРКА опъваха да вкарат - наместят на зъбите ,при което края на ремъка се закъса ,направо казано скъса наместиха на зъбите и спокойно сглобиха и предадоха на собственика дошъл по късно.
затова смена на ремъците на мен и сина ми /най важния ремонт/ си ги правим ние . по професия съм строителен техник.
затова смена на ремъците на мен и сина ми /най важния ремонт/ си ги правим ние . по професия съм строителен техник.
- uBO_1
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:franzy написа:неможе да е за маслото щото го смених миналата седмица ......
Ти може и да си го сменил, но ако несте я закачвали на компютър за да занулите сервизнити интервали, то като му дойде времето почва да си предупреждава.
А знаеш ли че сервизните интервали не се зануляват като се закачва колата на комп а много по просто
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
uBO_1 написа:В ауто датата може да се прочете как точно става.Цялата работа се прави от двете бутончета на киломертажа за часовника и това за зануляване на моментния пробег.
Тябва ли да инсталирам 10 ГБ за да се сподели на посетителите на сайта? Ако е толкова просто и елементарно що не го напишеш ?
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=65329

- uBO_1
- Автомобил:
- Двигател:
Adnan написа:uBO_1 написа:В ауто датата може да се прочете как точно става.Цялата работа се прави от двете бутончета на киломертажа за часовника и това за зануляване на моментния пробег.
Тябва ли да инсталирам 10 ГБ за да се сподели на посетителите на сайта? Ако е толкова просто и елементарно що не го напишеш ?
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=65329![]()
щото това е вече друга тема. Тука темата е Ролки и агренажен ремък Golf 4 TDI а не нулиране на сервиза.А ти ако толкова искаш да разбереш как става ше си отвориш ауто датата и прочетеш как точно става. Затова
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз си го занулявам с Ваг Ком'а !
Ама айде нещо много те засегнах за инфо което е с 2 ръчки?
Поздрави !
Edit :
Много поздрави колега УВО 1
Ама айде нещо много те засегнах за инфо което е с 2 ръчки?
Поздрави !
Edit :
Много поздрави колега УВО 1
Код: Избери всички
Това съобщение се появява когато ти е дошло време за смяна на маслото. След като го смениш или ти го сменят е редно да се нулира брояча който е под изминатите километри на колата. Как става това?
1. Вкарваш ключа в контакта
2. излиза ти надпис "service insp"
3. натискаш и задържаш бутончето за нулиране на километри за 5 секунди и завърташ ключа на контакт
4. дисплеят трябва да изпише "service OIL"
(ако не ти го изпише повтаряш първите 3 стъпки)
5. за да нулираш съобщението за сервизно обслужване натискаш бутончето за сверяване на часовника и после го издърпваш и завърташ наляво.
6. трябва да ти излезе само ----
Успех, и ако не стане от първия път не се отчайвай и опитай търпеливо пак!
Код: Избери всички
започваш от изключен двигател и не на контакт:
1. натисни и задръж бутона за нулиране на дневния пробег (този до километража);
2. при натиснат бутон подай контакт и запали двигателя;
3. отпускаш бутона за нулиране на дневния пробег;
4. с бутона за сверяване на часовника (този до оборотомера) чрез завъртане в дясно избери "SERVICE -----" или "OIL -----"
5. натискаш еднократно бутона за нулиране на дневния пробег;
6. отиваш до най-близката бирария, поръчваш две бири и се обаждаш да ги изпием
stenly_m критерия не е голям,просто споделих.....+ тва не само във VW имат софтуери и т.н. секи може да си поръча и да се сдобие,и неми е ясно ти от каде знаеш че пича няма лев,след като е работил във сервиза на VW в Германия мисля че е доста в час .... и мисля че едвали ти трябва мн нов софтуер за Голф 4 2000г. но както и да е .....
Върни се в “Дизелови агрегати”