Интересен шум?
- borislav7
- Автомобил: B6
- Двигател: 2.0 TDi
Интересен шум?
Здравейте колеги!От около седмица купих(като се вслушах и във вашите съвети)едно B6 2.0 TDI,140к.с..Колата е в много добре състояние,но трябва да сменя подгряващите свещи и 4 тампона по окачването. Забелязах и един интересен шум,който се чува някъде откъм педалите.Напомня белия шум когато няма станция на радиото.Чува се постоянно, когато работи двигателя,но когато натисна спирачката спира.Това нормално ли е?
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
здр колега и 4естито.за 6ума не знам поне при мен го няма колата автоматик ли е или с ръ4ни скорости?и как разбра 4е свещите са за смяна не е ми се вярва за2-3 години свещите да са заминали.искам да те попитам и за тампоните какво прави 4е ще ги сменяш
може да пишеш на ли4ни да обменим малко опит мога да те посаветвам ако нещо ти интересува 

- borislav7
- Автомобил: B6
- Двигател: 2.0 TDi
Благодаря!С ръчни скорости е.За свещите разбрах , когато я купувах от диагностиката в официалния сервиз.След това ги измерих и омметъра го потвърди.За тампоните също се видя,че са се скъсали,явно не са издържали на нашите хубави пътища
.Въпросния шум е тих и почти не се забелязва.След спиране на двигателя за 2-3 секунди спира.Има някаква връзка със спирачната система.

Последна промяна от borislav7 на Вто 04 ное 2008 22:19, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Дизелови агрегати”