Съединител на Б5.5 1.9ТДИ 96кВ

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
niko_77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko_77 » Чет 11 дек 2008 15:13

И моят отделя горе, колата е на 200к, лесно се натиска, като проблем единствено усещам, че по задръстванията понякога първа започва трудно да влиза

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 11 дек 2008 15:26

niko_77 написа:като проблем единствено усещам, че по задръстванията понякога първа започва трудно да влиза

Това може да е износена пласмасова втулка на съединението при скоростностната кутия. Имах същия проблем на 3'ката

Потребителски аватар
niko_77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko_77 » Чет 11 дек 2008 15:49

Adnan написа:
niko_77 написа:като проблем единствено усещам, че по задръстванията понякога първа започва трудно да влиза

Това може да е износена пласмасова втулка на съединението при скоростностната кутия. Имах същия проблем на 3'ката
Ще трябва явно да я погледнат някъде.

Потребителски аватар
emillll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emillll » Пон 05 яну 2009 16:46

Аз в момента се чуда дали да сменям съединител защото и моя отделя високо. Не буксува и скоростите си влизат перфе единственото че отделя високо. Та като чета тази тема и започвам да се замислям дали изобщо да го сменям при положение, че проблема ми е високото отделяне.
Въпроса ми е като започне да боксува и му се види края, задължителна ли ще е смяната на маховика или може и да се размина. Защото тия 2 бона по-горе лекинко ме плашат. :shock

Върни се в “Дизелови агрегати”