Ускорение от 0 до 100 на пасат 110 тди АФН синхро
- viktoris
- Автомобил: Passat 98 AFN Galaxy AHU 97
- Двигател:
Ускорение от 0 до 100 на пасат 110 тди АФН синхро
Колеги я кажете 12..13 секунди нормално ли е...колкото и да го пробвам все там е...Защото шурека има същата кола , двигател , даже е комби и ме дърпа винаги.....А имам и пасат 1.6 , 97 год...не намерих кода на двигателя , но го дават мисля 100 коня...та и с него правя 100 за 12...13 сек ...Знае ли някои по каталог как е...Ще слагам чип тази седмица...да се надявам...та искам някак си да видя разликата...или има друг начин за измерване....
Дават го 12.3 ускорението, ето и един линк http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/12712.html
Само че това е за Пасат вариант.
Само че това е за Пасат вариант.
- petyo_k
- Автомобил:
- Двигател:
...
Ако на шурека ти не е синхро също ще те дърпа,ама ако си е синхро значи е с чипче 

- viktoris
- Двигател:
Синхро е и нема чип...
Моя явно си е по издухан.....и с тоя чип дето щях да го слагам , стана еднаааааа.....тоя дето щеше да ми го слага като видя за какво става въпрос и не посмя....поне си каза момчето чене смее...вместо да повреди компа...та ще трябва да го нося в БГ на пролет като си ходя....еееееи в цел Реикявик да нема един да може , еи...умрела работа

viktoris написа:Синхро е и нема чип...Моя явно си е по издухан.....и с тоя чип дето щях да го слагам , стана еднаааааа.....тоя дето щеше да ми го слага като видя за какво става въпрос и не посмя....поне си каза момчето чене смее...вместо да повреди компа...та ще трябва да го нося в БГ на пролет като си ходя....еееееи в цел Реикявик да нема един да може , еи...умрела работа
За какво точно става на въпрос, че въпросния тунинг майстор се е уплашил? Какво толкова е видял?
- viktoris
- Двигател:
Еми не смее да ми сложи чипа...не ми гарантира че ще стане успешно...
При отпояването на оргиналния могло да се нагрее нещо около него и да се повредяла платката....за запояването на новия чип е малко по оптимистичен....пък и с цокли казва че ще му е трудно...после почна да ме убеждава че които и да ми го прави било много рисковано...вероятност от странични дефекти... ...и демек да се повреди компютъра...А където и да ходих тук в Исландия все в тоя сервиз ме пращаха...само те се занимавали с такива финни запоявания... явно нямат опит....
При отпояването на оргиналния могло да се нагрее нещо около него и да се повредяла платката....за запояването на новия чип е малко по оптимистичен....пък и с цокли казва че ще му е трудно...после почна да ме убеждава че които и да ми го прави било много рисковано...вероятност от странични дефекти... ...и демек да се повреди компютъра...А където и да ходих тук в Исландия все в тоя сервиз ме пращаха...само те се занимавали с такива финни запоявания... явно нямат опит....
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
viktoris написа:Еми не смее да ми сложи чипа...не ми гарантира че ще стане успешно...
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=113838
Виж първата картинка, това е твоето ЕКУ и двете чипчета са оградени... Няма нищо сложно да се разпоят, да се програмират нови и да се запоят, ако не ти хареше, за което много се съмнявам, си се сапояват твоите и си караш колата както е сега...
При интерес, когато се прибереш в Бг, можеш да звъннеш и ще присъстваш на цялата операция, изглежда доста лесно

Успех...
- viktoris
- Двигател:
Благодаря...то че ще е в бг , ясна работа...но сега ми хрумна една идея...дали не може да се намери някое ЕКУ втора употреба там в БГ такова като моито... , чух че се намирали и по 100 лева ...та да изпратя чиповете , там и да ми ги сложат...нали си ги купих вече от Брезел...и после наще например ще ми го испратят Ама с компа ..знам ли някои трябва да го проба с такава кола като моита дали е исправен и преди и след слагането на чиповете....това много тъпа идея ли е ...какво му се гледа на компютъра та да е същия.....ще го снимам от пред дето е номера му и ще го пусна тук ако някои попадне на такъв....
...че моита е Синхро....такива маи са рядкос...и не знам дали ЕКУ то не е по различно...но...вие ще кажете...

Върни се в “Дизелови агрегати”