споко бе - не искам да обиждам никой

Ама това дето колегата с атмосферния резак го приказва граничи с пълните глупости...Значи е лошо да имаш сигурни спирачки, окачване и гуми?! Това, че съм налял пари там не значи, че нон-стоп се правя на отворен по пътищата...Просто не ми е нужно да ми отцепват пътя като реша да изпреварвам...Застана ли зад някой и имам ли 1700об/мин на която и да е предавка си го боядисвам прахово и продължавам напред

Ти сега взе да ни обвиняваш, че са ни подарили колите - еми аз мойта си я купих сам и след всички подобрения по нея, свързани с динамиката и сигурноста, смея да твърдя, че ми легна бая кинти...Тук обаче се изврати темата...Карай си по живо по здраво и като видиш ТДИ паъур просто се дърпай вдясно и поздравявай...Няма смисъл от изпълнения по пътищата

И най-големия кашон с 20-30 000км опит ако му дам мойта дето и липсват 2-3 коня, за да е 150 ще те направи бърлив ако ще и чичо ти да е гледал на живо Ники Лауда 77 година, когато взе втората си титла с Ферари

Айде със здраве!
П.С. 4 17-ки гуми ако вземеш за 1 000лв ще си одрежа главата. Аз за зимни 195/50/15 дадох почти 700лв...е да, не са Барум, а high-performance модел на Good-Year, за да може като пилотирам с 34км/ч в града да се чувствам сигурно и комфортно

Кеф цена няма брат ми, така че здраве и нафта да има Вам