Не отчита контр.табло - каква е грешката?
- KombiTDI
- Автомобил: Polo 1_4 TDI 2003
- Двигател: AMF 2003
Re: Не отчита контр.табло - каква е грешката?
Не можах да продължа с проблема, защото комшията продаде колата
Твоят проблем е от някакъв изсъхнал кондензатор в самото табло защото мисля че се захранва със стабилизатор около 8волта.Като е студен кондензатора не може да филтрира защото е позасъхнал, като загрее колата и е под напрежение зацепва.Дай го за ремонт на специалист.

Благодаря за отговора колега, явно ще търся майстор, днес и като загря не се появиха напълно,но то времето си бе и доста стиденичко де. Ако открия от какво е било, ще пиша,защото никаде не открих такъв проблем,и как е решен.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maza написа:Как отстрани проблема,защото наскоро и при мен се появи и е много дразнещ,като запаля цифрите почти ги няма(като избледнели са) и като покарам 10-тина км и позагрее колата се появяват?
При теб проблема е във връзката дисплей - платка.
Andonov написа:maza написа:Как отстрани проблема,защото наскоро и при мен се появи и е много дразнещ,като запаля цифрите почти ги няма(като избледнели са) и като покарам 10-тина км и позагрее колата се появяват?
При теб проблема е във връзката дисплей - платка.
Колега сигурен ли си, ако е така да си сваля таблото,и да почистя и наместя буксата.?
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами няма такава букса че да я наместваш. Те са метални крачета, които са захванати към дисплея заводско и са лепени.
Играл съм си с едно такова и долу горе се постигна резултат.
Играл съм си с едно такова и долу горе се постигна резултат.
Върни се в “Дизелови агрегати”