здравеите колеги нуждая с е от съвет искам да си купя поло 1.9 дизел 64 коня 1998 година в петък бях в дупница и си харесах едно чудя се дали да се върна да го купувам!колата имаше само два проблема които ме спряха-по отдушника за маслените пари(правоъгълната кутия над двигателя) беше доста омаслена-маистор ми каза че е от въздушния филтър- не е сменян и наи тревожното-гарнитурата на главата беше омаслена проблема е там на нея има 3 дупки което според един маистор значи че двигателя е на трети ремонт друг маистор ми каза че някои след 2 ремонт слагат по дебела (тази с 3 те дупки за по- сигурно)решението в този случаи можело да бъде само притягане на главата с нови болтове защото старите отпускат(умора на метала)имам приятел с доста добро поло и неговата е стри дупки и няма проблем!в този случаи двигателя търпи ли нов ремонт иначе пробвах колата перфектно върви набира с 150 км е настъпах а можеше и още.и друго нещо колата се продава с фактура от автокъща проблема е че в документите пише само номер на рама на двигателя го няма но продавача каза че само в варна го искат при регистрация така ли е ще има ли проблем иначе е с платена еко такса
моля ви за бързи и изчерпателни отговори
П.С знам че там са големи лъжци(дупница)

Съвети относно Поло 1.9 дизел, 64 к.с., 1998г.
- svetomirica
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвети относно Поло 1.9 дизел, 64 к.с., 1998г.
ако е а е ф мотора с клима6е бере6 ядове

- vacheto76
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвети относно Поло 1.9 дизел, 64 к.с., 1998г.
Около мотора нямаи ядове,но помисли около скоростите и съединитела,аз брах големи проблеми за големи пари.Има доста теми за това във форума.
Върни се в “Дизелови агрегати”