Голф 4 ТДИ 131 к.с-проблем с турбото
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 4 ТДИ 131 к.с-проблем с турбото
Колеги помагайте имам много гаден проблем с турбото,изчезна или по точно не работи правилно,но като направа ресет с контактния ключ се появява и след 300м пак го няма отидох в Ауди сервиза на Божурище и ми казаха че е заминал клапана за налягане на турбото,хубаво сменяйте го викам 100лв. и готово ДА ама не полужението си е същото даже в момента го няма хич дори и след ресет гледам тръбите,кулера всичко си е на място качих я в нас на VAG-COM и изписва грешка номер 17964 http://wiki.ross-tech.com/index.php/17964/P1556/005462 а това е номера на клапана който ми смениха 1J0 906 627 A,ako някой може да помогне ще му бъда много благодарен
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 ТДИ 131 к.с-проблем с турбото
турбината ти закъснява със надува-виж първо дали геометрията на турбината не е зацапана;другото което е 4е ако турбото е в ред не са ти регулирали клапана както трябва(ако е клапана трябва да се скъси малко от регулировъ4ния винт общата му дължина) и наи лошото е турбото да е прецакано
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 ТДИ 131 к.с-проблем с турбото
niks76 написа:турбината ти закъснява със надува-виж първо дали геометрията на турбината не е зацапана;другото което е 4е ако турбото е в ред не са ти регулирали клапана както трябва(ако е клапана трябва да се скъси малко от регулировъ4ния винт общата му дължина) и наи лошото е турбото да е прецакано
незнам в понеделник ще им я върна да се оправят,но определено след смяната на тоя клапан колата е по зле

Върни се в “Дизелови агрегати”