Golf 1.9 TD '92 - проблем с таблото
- BuRnInGSouL
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 1.9 TD '92 - проблем с таблото
Хора имам Golf 3 1.9TD мисля че е 75 к.с. Махнах му катализатора варви малко повече ... Но повече от 150 не иска да дигне ... На 150 застопорява стрелката а оборотите не са толкова високи ... Имам и друг проблем километража работи от 0до50 вярно след това като дигна към 90км/х и стрелката отива доло на 220 и като мина границата 120 км/х и стрелката се враща горе на 120 и почва да работи вярно ... Имате ли идей и решения на 2та проблема ... Двигателя е запазен според мене след основен ремонт в сервиз на МВР ... 2200 лв. Зимата като стой пред блока сутрин пали от парвия път ...
Последна промяна от dobrin на Сря 20 май 2009 20:29, променено общо 1 път.
Причина: По-конкретно заглавие!
Причина: По-конкретно заглавие!
- BuRnInGSouL
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 1.9 TD '92
Сетих се и друго ... Оборотомера когато иска работи когато не иска не можеш го накара ...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имаш проблем с таблото някакъв.
- BuRnInGSouL
- Автомобил:
- Двигател:
Но всички други уреди и лампи си работат ... Вкарах го в сервиз в пловдив дадох 350 лв за да ми сменят цялата инсталация и пак ... може и да е таблото
- blagi1972
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател: ALH
dobrin написа:Имаш проблем с таблото някакъв.

- BuRnInGSouL
- Автомобил:
- Двигател:
А за скороста ... Или колата варви повече само на таблото показва 150 ... ??
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
BuRnInGSouL написа:А за скороста ... Или колата варви повече само на таблото показва 150 ... ??
Това пак може да е проблем в таблото. Сам си казал, че стрелката започва да показва след определена скорост...
- BuRnInGSouL
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги... Днес проверих водата и маслото и водата беше до малкото крагче под капачката и аз реших че е добре и маслото е добре ... Тръгвам минавам 15 километра и лампата за Водата светна и почна да мига ... Аз отвъртях капачката и гледам няма вода ... колата запалена работи сипах кам литар и нещо антифриз... и завъртях капачката и загасих двигателя запалих и лампата спря... Пребрах се на 4 километра и гаража ми е под након и давам задна и влезна до средата и сичко в антифриз гледам да не е прегряла не 80 градуса е водата ... и от капачката или някаде от казанчето истича ... колко струва 1 капачка и може ли да има и нещо друго
- snobar4eto
- Автомобил: Audi A3 8L
- Двигател: AHF+++
Здравеи колега капачката струва 10 лева.Провери си гумените съединения.Има и вариант да е от капачката ако е заминало уплътнението отвътре при мене беше станало така и изтичаше отстрани от отвора!!!
- _Impuls_
- Автомобил:
- Двигател:
Колега понеже аз съм го ял тва с капачките бих ти предложил да вземеш един аерометър и да видиш колко бара ти е налягането в охладителната система. Не искам да те плаша но този модел лесно пука главата и се повишава налягането без да е загрял мотора . Няма да е лошо да видиш маркучите на двата кръга при загрял двигател дали са топли , че да не е изпляскал термостата.
Иначе искрено се надявам да си решиш проблема просто с подмяна на капачката .
Иначе искрено се надявам да си решиш проблема просто с подмяна на капачката .
- BuRnInGSouL
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги ... Питах 1 майстор и той ми каза сложи новата капачка долей антифриз и запали колата да загрее с вкл. Парно направих така 2 пъти и той каза готова е карай... Направих 1 пътешествие от 10тина километра колата вкю. изкл. перката кам 95-100Градуса но нещо като не я бях карам 10 дена ми се струхава че спирачките не държат как трябва и я вкарах на първа около 4000 оборота не съм сиг щото нямам оборотомер (имам ма не работи) от там втора и спирачките ... задна и тръгвам да я вкарвам в гаража и като я вкарах поглеждам стрелката към 100-110градуса
и загасих веднага здвигателя и перката вкл. Може ли нещо да ми се е развалило или да ми е прегряла

Върни се в “Дизелови агрегати”