Проблем с Голф 3 1.9 ТДИ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с Голф 3 1.9 ТДИ
Проблемат е следният когато е изключена от скорост и дам газ над 4000 оборота започва много да тресе и като пусна газта мени оборотите така се получава и на първа предавка след което трябва да я изгася за да се оправи.С другите предавки нямам такъв проблем. Колата е Голф 3 1.9 ТДИ 1996г
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с Голф 3 1.9 ТДИ
sapios написа:Проблемат е следният когато е изключена от скорост и дам газ над 4000 оборота започва много да тресе и като пусна газта мени оборотите така се получава и на първа предавка след което трябва да я изгася за да се оправи.С другите предавки нямам такъв проблем. Колата е Голф 3 1.9 ТДИ 1996г
Не е нужно да я гасиш, ако я изчакаш няколко секунди ще заработи както трябва... И по мой съвет, тази процедура не я прави още много пъти...
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега следващия път пак така-на свободна пробвай но до 5000 оборота и задръж така максималнооооо дълго време и мисля че ще си решиш проблема веднъж за винагиsapios написа:Проблемат е следният когато е изключена от скорост и дам газ над 4000 оборота започва много да тресе и като пусна газта мени оборотите така се получава и на първа предавка след което трябва да я изгася за да се оправи.С другите предавки нямам такъв проблем. Колата е Голф 3 1.9 ТДИ 1996г

- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Помеждудругото , имам същия проблем на 1з мотора на мойто возило ...
Нека някой компетентен да се изкаже ...
Нека някой компетентен да се изкаже ...

- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
гадно масло,мръсни повдигачи,турбината пренадува.
-
- Автомобил:
- Двигател:
SACHO7803 написа:колега следващия път пак така-на свободна пробвай но до 5000 оборота и задръж така максималнооооо дълго време и мисля че ще си решиш проблема веднъж за винагиsapios написа:Проблемат е следният когато е изключена от скорост и дам газ над 4000 оборота започва много да тресе и като пусна газта мени оборотите така се получава и на първа предавка след което трябва да я изгася за да се оправи.С другите предавки нямам такъв проблем. Колата е Голф 3 1.9 ТДИ 1996г![]()
![]()
![]()
Ти на времето май се пробва, но не успя. Навреме спря с опитите. Надявам се няма да се обидиш от моя спам. По темата - възможно е иглата на някоя дюза да задържа, когато премине повече нафта, на едно венто така правеше и доста пушеше при добро налягане на турбото и като направихме профилактика на разпръзквачите проблема изчезна и пушека намаля осезаемо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
неееее....на свободна никога не съм я пробвал така.то грехота беZinoto написа:SACHO7803 написа:колега следващия път пак така-на свободна пробвай но до 5000 оборота и задръж така максималнооооо дълго време и мисля че ще си решиш проблема веднъж за винагиsapios написа:Проблемат е следният когато е изключена от скорост и дам газ над 4000 оборота започва много да тресе и като пусна газта мени оборотите така се получава и на първа предавка след което трябва да я изгася за да се оправи.С другите предавки нямам такъв проблем. Колата е Голф 3 1.9 ТДИ 1996г![]()
![]()
![]()
Ти на времето май се пробва, но не успя. Навреме спря с опитите. Надявам се няма да се обидиш от моя спам. По темата - възможно е иглата на някоя дюза да задържа, когато премине повече нафта, на едно венто така правеше и доста пушеше при добро налягане на турбото и като направихме профилактика на разпръзквачите проблема изчезна и пушека намаля осезаемо.

- HeadshooteR
- Автомобил:
- Двигател:
SACHO7803 написа:неееее....на свободна никога не съм я пробвал така.то грехота беZinoto написа:SACHO7803 написа:колега следващия път пак така-на свободна пробвай но до 5000 оборота и задръж така максималнооооо дълго време и мисля че ще си решиш проблема веднъж за винагиsapios написа:Проблемат е следният когато е изключена от скорост и дам газ над 4000 оборота започва много да тресе и като пусна газта мени оборотите така се получава и на първа предавка след което трябва да я изгася за да се оправи.С другите предавки нямам такъв проблем. Колата е Голф 3 1.9 ТДИ 1996г![]()
![]()
![]()
Ти на времето май се пробва, но не успя. Навреме спря с опитите. Надявам се няма да се обидиш от моя спам. По темата - възможно е иглата на някоя дюза да задържа, когато премине повече нафта, на едно венто така правеше и доста пушеше при добро налягане на турбото и като направихме профилактика на разпръзквачите проблема изчезна и пушека намаля осезаемо.само и единствено на 3-та и 4-та влизам си в червения сектор и ми е голяяяям кеф.а сега с чипа и мръсна газ над 3000об до червено--кефа е неуписуем--звука от "кюнците"наподобява на "див неубоздан бензинов звяр"
дето викат че печките се карали в ниските...мен пък в високите ми са пълни душата-кво да напрая
Пълни ти се душата и ти се празни джоба .

Върни се в “Дизелови агрегати”