Помощ.Проблем с турбото на голф 4 тди.

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Помощ.Проблем с турбото на голф 4 тди.

Мнениеот morfei1 » Вто 02 юни 2009 23:50

element77 написа:колега-лошото е ше тези лог файлове ми звучат като ядрена физика и не знам наистина нямам представа как да ги направя...
:banghead:

Прочети това - http://www.diesel-club.com/forum/viewto ... ?f=27&t=15 :wink:

Успех!

Потребителски аватар
eeedddeee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eeedddeee » Сря 03 юни 2009 9:26

element77 написа:значи да поясна че и аз съм с 225/45/17.може ли да е поради тая причина???но пак не ми се вярва да не иска повече от 170 км. сам в колата?
ще кача и снимка на колата с дянтите които съм.

Колега я дай повече инфо за тоя голф , че като се загледах такъв за първи път виждам :roll: . Вярно , че VW Bora е Golf с раница ала тука буквално е Bora без раница, такъв голф с такава предница и фарове :?:
На първия ти пост : Нова турбина около 1500-1800лв (представителство 3800лв); Втора ръка 400-600лв.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 03 юни 2009 11:27

Можеби колата е целувала задници или просто предния собственик е искал да бъде по индивидуален :) .

Потребителски аватар
soxy__
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот soxy__ » Сря 03 юни 2009 12:24

morfei1 написа:Можеби колата е целувала задници или просто предния собственик е искал да бъде по индивидуален :) .

може да е имала челен с бора и да си разменили предниците :D

element77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот element77 » Сря 03 юни 2009 12:40

ами колата я поогледахме сякаш няма удари,но работата е там че я взех от много мой човек та ако не беше за мен нямаше да ми я даде.дори не беше боядисана като дойде предницата(тъкмо беше наредена)аз се бях насочил към ибиза ама като го видях тоя голф и ми хареса повече.по принцип не исках голф 4 че вече са като тройкаите май на път и под път.но пак се оказа много добър и икономичен автомобил.и сам много доволен от него,само дето за момента може да ме надмине и някоя жигула по магистралата :banghead: ,но след намесата на новото турбо и след това на чипа от брезел се надявам да няма нищо общо.
та сега пак ще кажете да не сменям турбото но работата е там че този приятел от които го взех сега вижда че имам проблеми с голфа и той каза ако искаш аз ще ти купя друго турбо пак това ще го върнем от там където съм го взел.и ще оправим нещата ти само смяна ще си платиш(за това искам да го сменя -нито ще го търся нито ще го плащам).да видя с друго как ще се държи колата,междодругото карах друг такъв голф и вдигна 210 без проблем. :D
a na kolegata eeedddeee shte otgovorq she sa smeneni 2-ta kalnika,kapaka,bronqta,i maskata aa i farovete estestveno :D
taka si doide kolata ne sam pravil nishto po neq.

Потребителски аватар
eeedddeee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eeedddeee » Сря 03 юни 2009 15:09

Колега нищо лично просто за първи път виждам Голф с такава предница, аз карам Бора и си е много добра колата. А за турбо питай колегата niks76.
http://diesel-club.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=33

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 03 юни 2009 15:38

дори и да има удар не е проблем, стига да е направена качествено и да е изпъната правилно. Не ударена кола и не нае@на жена няма :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Kung_Fu_Panda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kung_Fu_Panda » Чет 04 юни 2009 10:07

:mrgreen:

ако прави 170 верно 90 коня тди ще го накаже :mrgreen: щото 90тката прави 195км/час

ако ти се разкарва до софия, удари една шайба и през почивните дни ще направим логовете тука мозаците да умуват после

Върни се в “Дизелови агрегати”