Нужна ми е вашата помощ понеже не съм на Ти с хардуера, ако трябва да съм честен и със софтуера не съм, но сега имам проблем с едни мъркучи на турбото. Значи вчера смених един дебел къс мъркуч (преходник) от тръбата на интеркулера към някаква метална, която ходи към двигателя буквално. Та смених аз този преходник, но докато го сменях се наложи да размествам (не много) тръбата на кулера и не съм видял на момента, че някви малки тънки мъркучета от долната му страна са излезнали от местата си. На тръбата на кулера, която е пластмасова дебела от долната му страна точно зад двигателя има нещо прикрепено и някви мъркучета влизат излизат и аз не знам какво правят. Та не съм 100 % сигурен, но мисля, че от там са изкочили и тези 2, които ми правят мноооого голям проблем щом вече не чувам турбото да работи и в движение изобщо все едно нямам турбо изобщо не върви. Да поясня тези 2 мъркучета се съединяват двете ( аз си направих този извод ) в един тройник, който след това влиза НЯКЪДЕ и от тази страна която в момента е свободна ЗАСМУКВА като работи двигателя. Имам направени снимки, но не знам как да ги кача тука