Здравейте,
ето и моя проблем с полото, зимата както си карах и угасна, насред пътя вместо големия филтър сложих един от тези пластмасовите /прозрачните/ и така си остана няколко месеца, онзи ден сложих нормален филтър и започнаха отново проблемите, трудно пали, като запали ниските обороти не ги държи и гасне, като я карам с повечко обороти няма ядове, въздух към помпата няма, но след нафтовата помпа е ужас, давайте идей от какво може да е.

Въздух след нафтовата помпа
- Kung_Fu_Panda
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въздух след нафтовата помпа
щом с малък филтър работи а с голямния не, почти сигурно е че имаш проблем с пластмасовия тройник за обратната нафта
смени си го и виж как ще е колата, оригинален е към 20лв
смени си и филтъра ако не е читав
поздрави
смени си го и виж как ще е колата, оригинален е към 20лв
смени си и филтъра ако не е читав
поздрави
- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
филтъра е трети нов, на няма и двеста км, обратното гориво го пуснах с друг пластмасов филтър, днес сложих пак пластмасовия, виждам че струята която идва от към резервоара е много малка утре ще надуя с компресор назад горипровода да видя какво ще стане да няма запушване.
- Kung_Fu_Panda
- Автомобил:
- Двигател:
чакай чакай сега, с малък филтър колата работи ли добре ?
ако да, значи нищо не ти е запушено, и още едно питане, след като си вързал малък филтър за обратната нафта, какво ти пълни голямия филтър ??
я дрънни една шайба ако искаш щото тея ядове съм ги брал много и по тел ще ти помогна за 1 мин, а тук така може да си пишеме с месеци
оставям тел на лично
поздрави
ако да, значи нищо не ти е запушено, и още едно питане, след като си вързал малък филтър за обратната нафта, какво ти пълни голямия филтър ??
я дрънни една шайба ако искаш щото тея ядове съм ги брал много и по тел ще ти помогна за 1 мин, а тук така може да си пишеме с месеци
оставям тел на лично
поздрави
- dvanew
- Автомобил: VW Sharan 2005
- Двигател: ASZ
Kung_Fu_Panda написа:чакай чакай сега, с малък филтър колата работи ли добре ?
оставям тел на лично
поздрави
здравейте, сори , че се намесвам в темата на колегата но и аз от вчера съм със същия проблем-карам и огасна колата имам резервен малък филтър боцнах него вместо големия горивен и се прибрах по живо по здраво. Гориния е на няма 1000км -20 дни. Моля и аз за помощ или тел. номер колега.Резервоара е пълен почти догоре карам с едно и също гориво. Проблема и миналата год ми го направи няколко пътни но се оправи сама. Голф 2 1.6 д е мотора
Върни се в “Дизелови агрегати”