Забива при ръчкане

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
titancho
Автомобил:
Двигател:

Забива при ръчкане

Мнениеот titancho » Пон 13 юли 2009 23:26

Здравейте на всички,не може да се каже,че съм нов с дизилити ама имам известен опит, който обаче не ми върши работа за проблема ми,а той е: значи колата ми е пасат 1998 1.9 тди 110 коня комби,та значи колата си върви мн добре,обаче ако трагна да я натискам някаде около 2000-2500 от 3та нагоре неиска,направо забива муцуната и до там,гася и паля в движение (което е много опасно) и се оправя за около 300 оборота и това се повтаря,аз така я карах около 4 месеца,ама вече и гасне е,като тръгна да я ръчкам от 1 до 3 и като натисна съединителя гаснее :banghead: (но тук ми направи впечатление,че като огасне и я паля на стартер пали много трудно,но ако докато е засилена дирекно я запаля на скорост пали без проблем на секундата,та преди няколко месеца я закачах на компютър и даде грешка че не достига гориво (не се сетих да запиша номера на грешката) затова смених горивният филтър отново(бях го сменял преди 2000 км)нямаше ефект,отворих гърловината на резервара която е във копето със вартящата глава на цедката,имаше малко мрасотия и я изчистих,извадих моркуча от филтъра който влиза горивото от резервара и надух с въздух и ако е имало буклуци трябваше да се махнат обаче фаида никаква и вече незнам кода правя ако някой може да м ипомогне да каже черпнята и всичко по редаси е уредено :beer :beer

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Re: Забива при ръчкане

Мнениеот gr_kanev » Вто 14 юли 2009 10:10

viewtopic.php?f=24&t=100094

Това е всеки трети или четвърти въпрос в раздела. Потърси, прочети.
На всичкото отгоре, в града ти има добър специалист по дизелите (съфорумец).

Постарай се да си оправиш правописа - трудно се разбира какво искаш да обясниш. Не бързай да натискаш "Изпрати" - първо "Прегледай".

Върни се в “Дизелови агрегати”