Vw Golf 3 1.9 TDI 110hp
- turbocompressor
- Автомобил:
- Двигател:
Vw Golf 3 1.9 TDI 110hp
Здравейте на всички!Честита нова година на всички много здраве,щастие,любов и късмет през нея!Нов съм и незнам дали тук е мястото на тази тема,ако не е много се извинявам.Значи наскоро взех книжка и с баща ми сме решили първата ми кола да е голф 3 дизел.Искам да разбера всичко за него,като минуси и плюсове,поддръжка,какво трябва да гледам като я купувам,какви са му слабостите за разхода не ме интересува ще гори малко и за вървежа не ме интересува за варвенето си варви.Много хора ми казват да не си купувам голф било грешка и т.н. насочват ме към опел,а аз тях ги мразя гниещи кошници решил съм вече и така.Искам да разбера всичко за него доволни ли сте от него като цяло и т.н.Още веднъж се извинявам ако вече има такава тема или ако мястото и не е тук.Чакам мнения и благодаря преварително.Пожелавам на всички ви безаварийно каране!!! 

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Re: Vw Golf 3 1.9 TDI 110hp
Този форум притежава търсачка и трябва да я използваш,има какво да научиш,но в общи линии е икономичен автомобил върви задоволително и лесно се подсилват конете.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Vw Golf 3 1.9 TDI 110hp
аз карам такъв и съм доволен.преди да купуваш гледай първо двигатела да е наред-да не пуши сиво, синьо и всякакви такива нюанси.черно е нормално, ама да не го вади постоянно и на струя.малко са шумни,ама то е норм за wv.шайбата на алтернатора вие ако е за смяна, а пък не е мн евтина(към 200лв излиза ремонта).ако случиш на двигател,няма да имаш сериозни проблеми.късмет
Върни се в “Дизелови агрегати”