инфо за Пасат 6, тди

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
marinbg
Автомобил:
Двигател:

инфо за Пасат 6, тди

Мнениеот marinbg » Чет 31 дек 2009 9:29

Колеги,
искам да се похваля с Пасат 6, 2.0 ТДИ, автоматик, 2006 г. :)
Все пак понеже до момента съм на Тойоти, имам нужда от помощ за няколко неща:
- упътването е на немски и имам нужда от такова на английски, или поне на български. Знаете ли откъде мога да си намеря?;
- в момента дори не знам как да си видя среден разход и тн.(няма ги допълнителните бутони на лоста за чистачките). спред вас какво се е случилио (а), как се регулират всички допълнителни функции по колата (б), колко според вас ще струва да се оправи това и къде в София (в);
- моля препоръчайте сервиз в който да си тествам колата (за предпочитане от страната на Летището :) );
- "милите" хора които са го внесли са му свалили дори и музиката, така че ще ми трябва и сервиз за това..

С предварителни благодарности и пожелания за Весела Нова Година! :)

Georgiev_ms
Автомобил:
Двигател:

Re: инфо за Пасат 6, тди

Мнениеот Georgiev_ms » Чет 31 дек 2009 15:17

Здравей,просто твоя пасат е без тези бутони на лоста на чистачките.Вариации много

Потребителски аватар
passat6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat6 » Чет 07 яну 2010 20:31

Колега карам същия пасат. Моя е с мултифункционален волан и от там се оперира с борд компютъра. Ако нямаш бутони на волана или на лоста на чистачките, значи нямаш борд комютър което за такъв автомобил е много странно тъй като говори за ниско ниво на оборудване /а в същото време с ДСГ/. Ако го няма компютъра няма как да го добавиш, тъй като е много сложно а и сигурно скъпо /датчици, дисплей, управление и др./. Техническа документация можеш да си купиш от официален вносител - Сакар ауто, Порше и др. струва около 90лв. Струва ми се, че във форума имаше такава - използвай търсачката. Диагностика можеш да направиш на различни възли и детайли - двигател, скорости, ходова част и др., във фирмен сервиз, а тест за грешки на много места. Имаш ли нужда от такова нещо обаче - имаш ли проблеми с колата, светят ли лампи за грешки и др. Моя съвет е ако и няма нищо да не я тестваш безпричинно защото нищо няма да ти кажат.
Сервиз от към страната на летището - Юнитрейд в Дружба. Сподели какъв ти е разхода градско и извън градско и имали ли филтър за твърди частици.Борд компютъра подлежи на смяна на езика през компютър - Ваг-ком.

Ivo_
Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
Двигател:

Мнениеот Ivo_ » Нед 10 яну 2010 13:05

Честита покупка!
Разгледай тук: http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=vw_passat6_3c
Има много неща, повечето на руски и, но също и някои на английски.

Върни се в “Дизелови агрегати”