проблемът е че на бензиностанцията объркаха и вместо нафта ми сипаха бензин
съотношението е 2 литра бензин на 10 литра нафта и в резервоара да е имало около 3 литра
та днес гледам помпата че тече,нямам снимка да ви покажа каде точно тече,ше опитам да обясня:
в десния край на помпата има капак,от който излизат 4 тръби,та тоя капак е хванат с 4 звездограмни болта предполагам че има гарнитура между него и помпата и именно гарнитурата е здала багажа след наличието на бензин
ВЪПРОСА ми е мога ли сам да отворя тоя капак и да сменя гарнитурата
какво има вътре в смисъл кат отворя да не стане гаф нещо да не е зацепено
Надявам се да сте ме разбрали и дано помогнете

ГНП на AAZ тече
- vladitdrv
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако имаш предвид 4 тръби отиващи до дюзите,това не е капак а главата на помпата(там където се прави високото налягане и се разпределя за всеки цилиндър).Едва ли ще можеш сам ако нямаш условия нужните умения,затова по-добре потърси някой дизелджия да отстрани теча.Сигурно ли е че тече точно от там?(да не се стича от някъде)
колега,преди няколко 4аса си взех помпата от ремонт.същтите оплаквания като твоите(капе нафта и т.н.)проблема не е в това 4е са ти сипали бензин,а просто помпи4ката си е за ремонт.ремонтния комплект за помпата ми струваше 13.80 лв.(взех го от auto1,с отстъпката разбира се)и на маистора о6те 80 кинта и проблема беше решен... 

Re:
kon4eto написа:колега,преди няколко 4аса си взех помпата от ремонт.същтите оплаквания като твоите(капе нафта и т.н.)проблема не е в това 4е са ти сипали бензин,а просто помпи4ката си е за ремонт.ремонтния комплект за помпата ми струваше 13.80 лв.(взех го от auto1,с отстъпката разбира се)и на маистора о6те 80 кинта и проблема беше решен...
колега и аз имам подобен проблем с помпата можеш ли да ме опътиш каде в София мода на получа адекватна помощ на приемлива цена.
Върни се в “Дизелови агрегати”