имам проблем със запалване сутрин VW - Кади дизел
-
- Автомобил:
- Двигател:
имам проблем със запалване сутрин VW - Кади дизел
Приятели - колеги, за много години през тая както казват трудна 2010 година. Ако можете дайте един съвет на еден аджамия шофиор, имам проблеми сутрин със запалване на старо VW Кади дизел. Вчера помолих съседа да ме дръпне на буксир след като не можа да запали сама и след 20-30 метра запали. на собствен ход после отидох при доктор-майстор Францата от Надежда. Човека смени подгряващи свещи, масло и маслен филтър срещу 165 камъка. Тази сутрин проблема се оказа същият не ще да запали и това си е. Друг съсед с бус ми даваше ток но пак не стана. Същият този майстор ми казва по тел.,че може да е и от горивния филтър,защо не го смени вчераа незнам - да не се окажа пак донор на все още и още. Имате ли идея от какво може евентуално да са ми проблемите. Че е стара бараката е верно, но ако имах сигурно ще имах /нова кола. Предварително благодаря - Илия.
Последна промяна от michael_forever на Чет 14 яну 2010 20:28, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: имам проблем със запалване сутрин VW - Кади дизел
колега ми може да е от филтара ако не е сменяван много време и ако е много мрасен.но са6то провери дали мякаде по марку4ите за нафтата няма ваздух и дали идва ток до подгревните све6ти тои тоя маистор хубаво ти ги е сменил ама дали е видял дали им ходи ток.а са6то виж и центровката 4е от толко дарпане,може само све6тите да са били проблема ама като сте я дарпали да е изместила центровката 4е 30 метра да я дарпа6 са си много.успех
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, няма да е зле да споменеш все пак година на производство на това Кади, код на двигателя, такива неща са от значение. Защото разликата между Кади 1996 година и Кади 2006 година дизел е доста голяма. 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
michael_forever написа:... Вчера помолих саседа да ме дръпне на буксир след като не можа да залали сама и след 20-30 метра запали...
Колега, не си прави експерименти да палиш дизел с бутане - ще прецакаш тотално мотора. И не ходи при случайни майстори, само си харчиш парите, а проблема ти остава. Свещите, които си сменил бяха ли изгоряли?
Отиди при някой от клубните майстори, Ники например от Герман, виж раздел "сервизи", за да ти решат проблема.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Кадито е от 1996 старите.за свещите не знам дали и колко от тях са били изгоряли ама тоя майстор предположи че е от свещите.Един приятел е познат със този майстор затова ходя при него а не във лицензираните сервизи то уж да ми излезе по евтино и при познат че във герман не познавам никой. Все пак благодаря за отговорите ви.
Върни се в “Дизелови агрегати”