3-ти дебитомер ми гори и никои незнае от какво
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Re: 3-ти дебитомер ми гори и никои незнае от какво
Аз пък мога да ти предложа решение 2 в 1 - чип който елиминира нуждата от дебитомер. Можеш да питаш Брезел за тия работи.
brum написа:Аз пък мога да ти предложа решение 2 в 1 - чип който елиминира нуждата от дебитомер. Можеш да питаш Брезел за тия работи.
аз си мисля че при чипосването дебитомера си остава.
Аз пък си мисля, че нечетеш внимателно написаното от колегата - "чип който елиминира нуждата от дебитомер"
- Kartala
- Автомобил:
- Двигател:
GTI-ABF написа:brum написа:Аз пък мога да ти предложа решение 2 в 1 - чип който елиминира нуждата от дебитомер. Можеш да питаш Брезел за тия работи.
аз си мисля че при чипосването дебитомера си остава.
чипа си знае работата и може да караш без дебитомер, даже ще ти върви повече, изпробвано е

имах подобен проблем с моя дебитомер , само че при мен 2 дена работи после 1 седмица не . отказва в движение и в движение се оправя. вече бях го отписал и го свалих да видя какъв номер е и да го поръчвам. преди това бях чел че ги чистят с някакви спрейове и аз го почистих с спрей за контактори него и буксата . след като изсъхна го монтирах и вече 4 месеца работи без проблеми. става въпрос за голф 4 тди 110 к.
Върни се в “Дизелови агрегати”