Някой слагъл ли е такива инжектори ?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
mitkoslb1
Автомобил:
Двигател:

Някой слагъл ли е такива инжектори ?

Мнениеот mitkoslb1 » Съб 16 яну 2010 17:36

Последна промяна от mitkoslb1 на Вто 19 яну 2010 0:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Re: Някой слагъл ли е такива инжектори

Мнениеот fox_vt » Съб 16 яну 2010 17:56

И кви са тия разпръсквачи доколкото разбрах с тях не пуши ама то със всички нови е така mhihi .Ако сега решиш да си смениш твойте с нови ще постигнеш същия ефект.

bdemona
Автомобил:
Двигател:

Re: Някой слагАл ли е такива инжектори ?

Мнениеот bdemona » Нед 17 яну 2010 11:39

Това са най качествените разпръсквачи в цял свят. И да в сравнение с други дюзи с подобни размери на отворите изкарват повече мощност с по малко пушек.

Потребителски аватар
fox_vt

Мнениеот fox_vt » Нед 17 яну 2010 12:17

И кое ги прави най-качествените че и в целия свят?То сигурно и производителя дето ги прави знае че прави най-хубавите разпръсквачи и затова е сложил и най-хубавата цена на света mhihi .А колкото до мощност при едни и същи отвори квото и да прайш ако ще и диамантени сложи ако помпата не даде нужното налягане ... :mrgreen:

bdemona
Автомобил:
Двигател:

Re: Някой слагъл ли е такива инжектори

Мнениеот bdemona » Нед 17 яну 2010 15:40

fox_vt написа:И кви са тия разпръсквачи доколкото разбрах с тях не пуши ама то със всички нови е така mhihi .Ако сега решиш да си смениш твойте с нови ще постигнеш същия ефект.

От това разбирам, че никога не си чувал за "Fratelli Bosio". И каквото и да пишеш по тази тема са празни приказки :)
Аз го казвам защото съм чел ужасно много мнения за тях а и също от опит - като мога да кажа че съм доста доволен.

Потребителски аватар
fox_vt

Мнениеот fox_vt » Нед 17 яну 2010 16:10

Щом казваш значи е така а цената над нормалните разпръсквачи е само заради името.Но като гледам колко много човека се включиха в темата значи не само аз не съм я чувал тая "марка".

bdemona
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bdemona » Нед 17 яну 2010 17:20

Продължаваш да си измисляш гледам :)
Цена - каква цена? Имаш ли представа колко струват и въобще знаеш ли че има различни размери с съответно различни цени. За стандартните размери (заместители на оригиналните) знаеш ли цената защото правиш точно такова сравнение и грам представа си нямаш а пишеш.

А да и относно видеото - пресилено е това което са показали... и ти правилно казваш че и да се сменят с оригинални е същото... аз гледам на нещата откъм тунинг страна :)

Потребителски аватар
fox_vt

Мнениеот fox_vt » Нед 17 яну 2010 19:02

Добре де мой дай да се разберем най-накрая щото май някой от двамата да не кажа двамата не разбира кво казва другия.Първо ти самия каза
И да в сравнение с други дюзи с подобни размери на отворите изкарват повече мощност с по малко пушек.
виждаш ли подобни размери значи ако погледнеш това http://www.diesel-club.com/shop/index.php?cPath=1_6 давам го само ориентировъчно ще видиш че с увеличаването на размера на отворите се увеличава и цената.Ако от посочената ценова листа вземем например разпръсквачи с големина на отвора 216 микрометра са 110 лв за брой,но ако вземем същия размер разпръсквачи ама на най-добрата фирма те ще са примерно 500лв за брой схващаш ли мисълта ми?Ти в случая казваш че това са най-хубавите разпръсквачи на земята ми хубаво но нали не казваш че са по евтини от 110 лв за брой щото от това
Продължаваш да си измисляш гледам
Цена - каква цена? Имаш ли представа колко струват
човек си помисля че са по евтини щото нали аз казвам че са по скъпи понеже били НАЙ-хубавите а ти не си сгласен с това за цената mhihi
Хайде кажи колко е цената все пак за да разберем всички колко струват перфектните разпръсквачи и може и да се окаже че тея дето се продават в дизел клуба са от пуканки Made in China :applause: :applause: mhihi mhihi да не ме чува Брезел :beat_butt2

bdemona
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bdemona » Нед 17 яну 2010 19:25

http://www.boraparts.com/product_info.p ... cts_id=328

Цените са с малки разлики... от тези на брезел а не както си мислиш двойно и повече.

Още едно сравнение:

- тези за са за макс 240 коня от брезел - http://www.diesel-club.com/shop/product ... d6504acfbc

- Ето и същия размер - пише в сайта 200+ а по форумите хората изкарват около 260 коне от тях - http://www.boraparts.com/product_info.p ... cts_id=330

Цените са за 4 боря да знеш - дадените в www.boraparts.com

Потребителски аватар
fox_vt

Мнениеот fox_vt » Нед 17 яну 2010 20:52

Е това вече е приказка :да: пък ти преди още малко и ще ме разстреляш mhihi
Та сега по темата някой слагал ли е такива разпръсквачи като на клипчето?

Върни се в “Дизелови агрегати”