Здравейте колеги, съединителя ми е за смяна (акслиалния лагер се обажда чат-пат) след 3-4 дни заминавам за Англия и мисля от там да си купя комплект, какъв да взема LUK или Sachs? С цените в Бг не съм запознат, тези как ви се струват?
http://www.eurocarparts.com/ecp/c/Volks ... lutch-kits

Съединител за ASZ?
Re: Съединител за ASZ?
Твоят маховик е 240мм. Не си с аксиален лагер, а с лагер помпа. Пълният комплект с маховик и лагер помпа, струва 1350лв без отстъпки на Закс. За сверка с цени, може да погледнеш в elitcar.bg, за твоята кола.
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
И за съжаление , предполагам не е лагер, а маховик 

- rocky
- Автомобил:
- Двигател:
ами аз и по рано бях писъл за товаа стържене, като е на място колата и се чува отвреме на време едно "гъъърррр" и изчезва и много рядко се случвало при настискането на съединителя "гъъърр" като съм чел симптомите за развален маховик мисля че не е от него (или поне такова желание имам)
а този лагер-помпа как да го търся на английски (всмисъл как се превежда), че примерите от еурокарпартс, които съм дал са само дисковете май?

Ми на празен ход на място няма от какво друго да се чува, освен от маховик. Дано само не ти стърже, по корпуса на кутията, защото това ще рече, че е много разбит
.

- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
и да не е много разбит, ако е много износен феродовия диск, притискателя започва да стърчи и пак опира в кутията.
-
- Автомобил:
- Двигател:
rocky написа:а този лагер-помпа как да го търся на английски (всмисъл как се превежда), че примерите от еурокарпартс, които съм дал са само дисковете май?
Concentric Slave Cylinder или само CSC
- rocky
- Автомобил:
- Двигател:
мерси за отговорите... въртеше ми се в мисълта да сменям всичко, но все се надявах че стърженето е от лагер
мнение за Sachs
или ми препоръчайте какъв да взема 

мнение за Sachs

Върни се в “Дизелови агрегати”