да ви кажа чесно до преди 2 месеца яко се кефех на возията и разхода на моита Bora 1,9 TDI 2000г. P.D 116 HP ,но от извесно време ми взима здравето и най ве4е кинтите.....преди ASR -а се вклю4ва6е при най малко подаване на газ сега това става само на сняг
помощ - теч на гориво от вакумна помпа
помощ - теч на гориво от вакумна помпа
Привет на всички,
да ви кажа чесно до преди 2 месеца яко се кефех на возията и разхода на моита Bora 1,9 TDI 2000г. P.D 116 HP ,но от извесно време ми взима здравето и най ве4е кинтите.....преди ASR -а се вклю4ва6е при най малко подаване на газ сега това става само на сняг
,след диагностика и т.н смених вакумен клапан по4истих турбо и дебитомер ,подмених вакумни ма4ку4и и пак е куц кон ....но открих 4е има и те4 от вакумна(тандем -не знам дали е правилно)помпа...и вапросите ми са няколко .може ли да не върви от тая помпа,колко може да върви с те4а6та помпа ,HOW MUCH е тая помпа ,има ли възможност за ремонт или втора употреба....? дайте акъл PLS.
-
rostislav1998
- Автомобил:
- Двигател:
-
gogovaseev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: помощ - теч на гориво от вакумна помпа
колега сваля6 капа4ето на тандем помпата и там има една гарнитура маже6 леко сас силикон и си ти.а за неварвежа не е от там на мен на голфа са6то ми капе6е нафта от там но колата си варве6е.зака4и я на един ваг ком и направи малко логове да се види какво я боли.успех 

Re: помощ - теч на гориво от вакумна помпа
благодаря за саветите ,оба4е като 4ета май 6те минавам на нова помпа ,дано да се оправи 4е ве4е ми писна и не знам ко да правя......vw -здрави и евтина подражка
нема такова не6то
нема такова не6то
Последна промяна от Snejoky на Чет 21 яну 2010 16:01, променено общо 1 път.
Причина: Колега, 4 и 6 са цифри, а не букви от българската азбука!
Причина: Колега, 4 и 6 са цифри, а не букви от българската азбука!
Върни се в “Дизелови агрегати”